Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Syrox SYX-T704 HD Rom
Syrox SYX-T704 HD Rom
Paradox - #1
Syrox SYX-T704 HD Rom Orijinal Rom
Rom indirme linki: (Syrox Resmi İnternet Sitesinden Seri Numarası İle Arama Yaparak) (Beklemek ve hız limiti yok.)
Yazılım indirme bağlantılarını konuya ekledim.
Benim bildiğim bu cihaza ait başka bir yazılım indirme bağlantısı yok.
Bu cihaza ait yeni bir üretim yapıldı mı bilmiyorum.
Cihazınızın seri numarasına uygun bir yazılım bulamazsanız, bütün yazılımları tek tek indirerek denemeniz gerekli.
Kolay gelsin.
caqlarsoft - #6
cihazımın seri numarası 201470401532 uygun aralıktakı yani ilk yazılımı yükledim cihaz çalıştı fakat cihazın yarısından üstünde bır sıkıntı yok alt kısmı ters basıyor
destek---> yazılım indirme kısmından cihazınızın model ve seri nosuna göre arama yapıp hem yazılımı hemde yazılım yükleme aracını indirebilir ayrıca örnek yükleme videosunuda ilgili linkten izleyebilirsiniz.
Merhaba sn:70420171029685 seri numaralı syrox t704 hd 8gb tablet romu syrox resmi sitesinde bulamadım uyumlu olan orjinal yazılımı elinde olan ustamız var mı?
Merhaba sn:70420171029685 seri numaralı syrox t704 hd 8gb tablet romu syrox resmi sitesinde bulamadım uyumlu olan orjinal yazılımı elinde olan ustamız var mı?
Benim elimde olanlar bunlar.
Paylaşılan yazılımları deneyebilirsiniz.
Olmazsa: Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
İhtiyacınız olan yazılımın indirme bağlantısı konuda mevcut.
Seri No Başlangıç: 201470400001 Sizin cihazınız: 201470401996
Seri No Bitiş: 201470402500
İhtiyacınız olan yazılımın indirme bağlantısı konuda mevcut.
Seri No Başlangıç: 201470400001 Sizin cihazınız: 201470401996
Seri No Bitiş: 201470402500
SYX T704 yazılım attım şuan tabletin alt kısmı çalışmıyor sn201470401996 orjınal yzılım olan değil sn201470402500 yazılım atıldı yazılı sıkıntı yapıyor
SYX T704 yazılım attım şuan tabletin alt kısmı çalışmıyor sn201470401996 orjınal yzılım olan değil sn201470402500 yazılım atıldı yazılı sıkıntı yapıyor
yazılım.
Dikkat ettiyseniz, sizin cihazınızın seri numarası, yukarıda paylaşılan seri numaralarının aralığında.
Hiç bir yerde birebir sizin cihazınızın seri numarası ile yazılım paylaşılmaz.
Yine de sorun yaşıyorsanız, sırası ile diğer yazılımları deneyiniz.
yazılım.
Dikkat ettiyseniz, sizin cihazınızın seri numarası, yukarıda paylaşılan seri numaralarının aralığında.
Hiç bir yerde birebir sizin cihazınızın seri numarası ile yazılım paylaşılmaz.
Yine de sorun yaşıyorsanız, sırası ile diğer yazılımları deneyiniz.
ben bunu yükledikten sonra dokunmatik sıkıntı yapıyor düzelmedi yukardan ortaya kadar sıkıntı yok orta kısımları basıncan en aşagı basıyor bu yazılımdan önce sıkıntı yoktu cihaz sıfır kutudan çıkardım eba çalışmıyor diye sürüm yükselteyim derken bu şekil oldu
ben bunu yükledikten sonra dokunmatik sıkıntı yapıyor düzelmedi yukardan ortaya kadar sıkıntı yok orta kısımları basıncan en aşagı basıyor bu yazılımdan önce sıkıntı yoktu cihaz sıfır kutudan çıkardım eba çalışmıyor diye sürüm yükselteyim derken bu şekil oldu
Bütün yazılımları sırası ile deneyiniz.
Yine de olmazsa ne yazık ki bizim yapabileceğim bir şey yok.
Bu durumda tek çare, cihazınızı teknik servise göndermek gibi duruyor.