- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Android 6.0.1 için bizzat denediğim ve google account sorununu ortadan kaldırdığım cihazın baştan sona anlatacağım. Bu işlem bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar. Başlayalım
(Beklemek ve hız limiti yok.)
1. Üstte bulunan dosyayı İndirin rardan çıkarın. Ve içi boş bir hafız kartına atın. Telefona takın.
2.
Bu videoyu izleyerek basit şekilde sıfırlama işlemini yapacaksınız.
Yazılı olarakta ipucu olarakta Bluetooth.txt dosyasını chrome ile her zaman seçeneğine tıklarsanız, denetle yazası gelecektir. Ve ayarlara girdiğimiz zaman güvenlik kısmından bilinmeyen kaynakları açarsanız, daha kolay yükleme yaparsınız.
Diğer yöntemleri de denedim fakat hiç biri olmadı Otg vesaire işe yaramadı. Bu Yöntem ile Gmail sorunu ortadan kaldırdım.
Takıldığınız yerde konudan sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışacağım.
Diğer yöntem denetle yazısı gelmiyor ise bu yöntem işe yarıyor.

(Beklemek ve hız limiti yok.)
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
1. Üstte bulunan dosyayı İndirin rardan çıkarın. Ve içi boş bir hafız kartına atın. Telefona takın.
2.
Bu videoyu izleyerek basit şekilde sıfırlama işlemini yapacaksınız.
Yazılı olarakta ipucu olarakta Bluetooth.txt dosyasını chrome ile her zaman seçeneğine tıklarsanız, denetle yazası gelecektir. Ve ayarlara girdiğimiz zaman güvenlik kısmından bilinmeyen kaynakları açarsanız, daha kolay yükleme yaparsınız.
Diğer yöntemleri de denedim fakat hiç biri olmadı Otg vesaire işe yaramadı. Bu Yöntem ile Gmail sorunu ortadan kaldırdım.
Takıldığınız yerde konudan sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışacağım.
Diğer yöntem denetle yazısı gelmiyor ise bu yöntem işe yarıyor.
Son düzenleme: