- 10 Tem 2017
- 759
- 347
- 63
- 42
Kodla yapilabilinir mi bilmiyorum ama infinity is görebilir.bildiğiniz bir kod varmı üstadlar ?
İmei arkasında bir yerde yazması lazım. Onu imei sorgulama ile girin. Sonra tam model olarak arayınca imei repair işlemi yapılıyor. Daha önce böyle bir cihaz ile uğraştım oradan biliyorum. Görünüşte Nokia ama aslında başka model cihaz.aynen coolsand *#0160# ile oluyor bunlarada ama bu cihazda olmadı volcanoda olmadı miracle ile denicem
Ben artık Nokia eski modeller ve bu tarz sıkıntılı cihazları almıyorum. Alsam bile öyle bakıyorum basit birşey ise yapıyorum ama uğraştırıyor ise o zaman iade ediyorum. Nokia box elimde yok zaten arkadaşta ufs vardı oda Server hatası veriyor düzeltmediler. Replika cihazlarında da baştan söylüyorum zaman vermeleri için.Aynen dostum ancak write fail alıyorum donanımsal bir sıkıntıda olabilir. Sağlık olsun ucuz etin yahnisi misali![]()
Geçen biri geldi. 20 lira dedim, abi eski cihaz ya, senin hiç mi hayra ihtiyacın yok dedi. Benimde hayra ihtiyacım var deyince, elimde benim Note 8 i görünce, yok artık abi hem Note 8 in var hem de hayra ihtiyacım var diyorsun dedi. Bende para almadım. Adam haklı. Lafı giydiriverdi bize güzelce.
Bana öyle bir şey söylemiş olsalar:
"Telefonu taksitle aldım, taksit ödüyorum, para lazım" derdim.
Alırdım parayı.
Taksitle alanlar bile 200-250 lira falan ödüyorlar zannediyorum. Sölemesi ayıp peşin aldım da. Beş sene biriktirdim parasını.![]()