- 9 Nis 2020
- 2
- 0
- 1
- 49
Casper Via A1 Çift Hatlı telefonda Casper OTA güncellemesi yapmadan önce SDCard içine almış olduğum herbiri 2GB lık userdatatarih ile başlayan uzantısı backup backup1 ....backup26 ya kadar giden dosyalar oluşturdu. Güncelleme yaparken telefonda zip li dosyayı açarken yer kalmadığı için telen hardbrick oldu. SP tool ilk başta işe yaramadı. Sistemi formatlayıp yükleyince imei ler silindi. MTK Enginnering ile Google Protecti devre dışı bırakarak, güvenlikten usb den apk yükleme izin verip MTK engineer yükleyip, imei leri(imei1 ve imei2) girdim. Sonra günceleme öncesindeki backup uzantılı dosyaları tekrar Sp tool ile yüklemek için backup uzantılı dosyaları linuz altında birleştirip img.ext4 yaptım. bunu userdata olarak sp tool yüklemeyince img.ext4 ismini userdata.img olarak değiştirip sp tool ile yükledim. Telefonu açınca şifre çözülemedi, telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayın diye bir mesaj aldım. userdata.backup dosyalarını nasıl alabilirim, ya da telefona nasıl yükleyebilirim bilgisi tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.