- 1 May 2017
- 160
- 189
- 43
- 40
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
burası paylaşım sitesiydi işler değişmiş
"Sadece alayım" özelliği OFF olarak değiştirildi.
FORUM ==> SİZ
FORUM <==> SİZ
Teşekkür ederim efendim.Şemayı beğendim.
Kardes simdi bizim zamanimiz malesef olmuyor internete girip dolasma sansimiz bile olmuyor bazen eve gece 12 de gidiyoruz.vaktimiz yok malesef. Buz googleye yaziyoruz buraya geliyoruz paylasmayi arttirmak icin bu sekilde ozel uye sarti kimse umursamaz aksine siteniz itici gelicektir. Googlede arayinca siteniz ciksada sizin site es gecip baska siteye gidecektir.. malesef boyle calisiyoruz bos vaktimiz yok mail adresine uyari geldi cevap grldi diye onun icin girip baktim
sanki siz herşeyi dört dörtlük yapıyorsunuz . bazen gidip yabancı forumlardan yada youtube lerden izleyip çözüm buluyorsunuz siz niye onlara destek olmuyorsunuz. orda öğrendiklerinizi burda paylaşıyorsunuz. phonix suiti vb rom yüklemek için yapılan programlara hanginiz destek olmak için para ödediniz ? sizde o programlar ile rom yüklüyorsunuz. adamlara para ödeyinde daha iyi programlar yapsınlar.. o zaman kimse yazılım yapmasın kimse paylaşmasın herşey parayla olsun. foruma girmekte parayla olsun. . mesela çoğu kişinin windowsu lisansli değil . bu forumdaki yöneticilerdede aynı durum geçerli madem öyle lisanlarını alın herşeyin ondan sonra sizde isteyin
sanki siz herşeyi dört dörtlük yapıyorsunuz . bazen gidip yabancı forumlardan yada youtube lerden izleyip çözüm buluyorsunuz siz niye onlara destek olmuyorsunuz. orda öğrendiklerinizi burda paylaşıyorsunuz. phonix suiti vb rom yüklemek için yapılan programlara hanginiz destek olmak için para ödediniz ? sizde o programlar ile rom yüklüyorsunuz. adamlara para ödeyinde daha iyi programlar yapsınlar.. o zaman kimse yazılım yapmasın kimse paylaşmasın herşey parayla olsun. foruma girmekte parayla olsun. . mesela çoğu kişinin windowsu lisansli değil . bu forumdaki yöneticilerdede aynı durum geçerli madem öyle lisanlarını alın herşeyin ondan sonra sizde isteyin
belkide beni banlarsınız sitenizdenben bazı şeyleri dile getirdim. bir konuya 1000 kişi bakıyor ama yorum yapan 5 kişi . sitenize gelen userden dolayı reklam alırsınız bu şekildede para kazanabilirsiniz. yada linklere kısa link ekleyerek para kazanabilirsiniz. kimseye zorla katılım yaptıramazsınız malesef ben çoğu kişinin dili olarak yazıyorum . sistem böyle gelmiş böyle gidiyor malesef beleş beleş beleş yapcak bişey yok kazancınızı verdiğim şekillerde yaparak faydalanabilirsiniz.
Özel Üye olmanız lazım.ustam şifreyi alma şansımız varmı
80.000 de bir.ustam şifreyi alma şansımız varmı
İçerik:
![]()
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Rar Şifresi Özel Üyeler İçin Paylaşılmıştır
Rar Şifresi: casper2641
arkadaslar sıfre olarak casper2641 kabul etmıyor yardımcı olabılırmısınız