Uzun zamandır bu problemi yaşıyordum Bir kaç arkadaşın tabletten yedek aldım deriverlar da dahil bunları sizinle akşam eve geçince paylaşağım. Süreç içerisinde bir çok kötü niyetli insana denk geldim siz öyle insanlar ile muhattab olmak zorunda kalmayım amacım.
İphone dosyaları indiremediğimden dolayı buraya yüklüyemiyorum akşama o iş tamam
benim tablete gelince biosu kesinlikle şaselemeye kalkmayın power çipini halletmişim çipi sipariş ettim muhtemel yarın onuda değiştiricem
Çip değişimi için
Krem lehim
Flux
Sıcak hava havyası
Ekipman olarak şart düz hayva işe olacak iş değil zorlar sizi bilginiz olsun.
Şaselemeden önce şarjda kırmızı şarj ışığı yanıyordu şaseden sonra axp288c power çipi yandı şarjda şarj ışığı yanmıyor usb den kesintili voltaj çıkışı var benzer arızalarda önce mosfed smd kondansatör kontrolü yapın ardından çipe yönelin.
Vestel 1041 Bios Yazılımı 2 Makinadan Yedek alınmış bios var dosya içinde biri denendi çalışıyor.
İphone dosyaları indiremediğimden dolayı buraya yüklüyemiyorum akşama o iş tamam
benim tablete gelince biosu kesinlikle şaselemeye kalkmayın power çipini halletmişim çipi sipariş ettim muhtemel yarın onuda değiştiricem
Çip değişimi için
Krem lehim
Flux
Sıcak hava havyası
Ekipman olarak şart düz hayva işe olacak iş değil zorlar sizi bilginiz olsun.
Şaselemeden önce şarjda kırmızı şarj ışığı yanıyordu şaseden sonra axp288c power çipi yandı şarjda şarj ışığı yanmıyor usb den kesintili voltaj çıkışı var benzer arızalarda önce mosfed smd kondansatör kontrolü yapın ardından çipe yönelin.
Vestel 1041 Bios Yazılımı 2 Makinadan Yedek alınmış bios var dosya içinde biri denendi çalışıyor.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi: