Ben bu paylaştığınız linkteki kurulumu yaptım fakat hala dokunmatik doğru çalışmıyor. Sizde nasıl sorunsuz çalışıyor @GEBZELİAna konuyuBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bağlantı ile güncelleyebilirmisiniz?
Başlat menüsüne sağ tıklayıp aygıt yöneticisine giriş yaparak dokunmatik sürücüsünü tamamen kaldırıp tekrar yükleyin sorun düzelebilir.Ben bu paylaştığınız linkteki kurulumu yaptım fakat hala dokunmatik doğru çalışmıyor. Sizde nasıl sorunsuz çalışıyor @GEBZELİ
Kaç kere denedim olmadı. Farklı driverlar denedim olmadı. En son 10 inç başka bir tabletin driverını yükledim. Çok güzel çalıştı ama sol tarafta bir parmak kalınlığında alanı hiç görmüyordu. Windowsun dokunmatik optimizasyon ayarı varmış onu yaptım şimdi kusursuz çalışıyor. Aynı sorunu yaşayan varsa Lenovo miix 310 touch driver olarak kendi sitesinden exe olarak indirin kurun, windowsun arama kısmını dokunmatik yazıp kalibrasyon yapın sorununuz çözülür.Başlat menüsüne sağ tıklayıp aygıt yöneticisine giriş yaparak dokunmatik sürücüsünü tamamen kaldırıp tekrar yükleyin sorun düzelebilir.
Arkadaşlar merhaba. vestel v tab 1041 tabletime format attım her şey yolunda fakat kamera çalışmıyor sadece "kameranız bulunamadı" uyarısı alıyorum. aygıt yöneticisine baktığımda görüntüleme araçlarının olmadığını ve diğer aygıtlar bölümünde ISP Camera olduğunu görüyoırum. tahminim kameranın sürücüsü yok. sürücü elinde olan paylaşabilir mi lütfen. ya da hatanın doğru nedeni ve çöüzümü nedir acaba? şimdiden teşekkür ederim. ekran resimlşerini koyuyorum.
Donanım kimliğine bakarak kamera sürücüsünü bulabilirsiniz.
(Arama işleminiBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.'da yapınız.)
Hocam çok teşekkür ederim. driver sitelerinde vestel bulunamıyor. lenovo için olanını denedim ve kabul etti. o şekilde çözdüm olayı
Merhaba ben şuan indiremiyorum bunu başka bir link var mı?
dokunmatik ve ses calışmıyor ne yapabilirim?
vestel tab 1041 kullanıcısıyım fakat dokumatik hic calışmıyor yardımcı olursanız sevinirim