Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel V Tab 7" Lite II
Elektronikci09 - #1
Vestel V TAB 7' Lite IIPC 15011845 VPC 2028295 tabletim için Burada ki konuyu inceledim hemen hemen aynı soruna benziyor. Tuş kilidi için Recorvery moda girmeyi defalarca denedim olmadı. Sitesinde bulunan ilgili Romu PC 15011845 ile uyumlu olan
u denedim diğer konudaki arkadaşın dediği gibi PhoenixSuit program ile yükleme yaparken başında "Begin to upgrade Firmware to device" yazısında takılı kalıyor ilerleme yapmıyor saatlerce bekledim ilerlemedi. Fakat sitedeki diğer romları denediğimde lite II ile ilgili yükleme yapıyor lakin dokunmatik çalışmıyor. Sitede bulunan rom da sorun olduğunu düşünüyorum. Tablette sorun olsa diğer romları yükleyemem sanırım. Şuan tablete lite II nin başka versiyon romu yüklü tabletim açılıyor dokunmatik çalışmıyor. Elinde ürünüme uygun çalışan romu olan var mı?
Teşekkürler.
Edit: Sonunda buldum arkadaşlar Vestel sitesinde uyum sağlamayan litell için
Anladım o zaman bire bir original yazılımını bulmak şart. Bende bir bakayım bulursam konuya ekleme yaparım.
Elektronikci09 - #5
Sorun hala devam ediyor rom dosyası piyasada hep aynı =( Ayrıca Pc ile yüklenmeyen orjinal romu Sd kart ile yükleme yapabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?
Sorun hala devam ediyor rom dosyası piyasada hep aynı =( Ayrıca Pc ile yüklenmeyen orjinal romu Sd kart ile yükleme yapabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?
buldum. Anakartın üzerinde G739H-MAINBOARD-V5.0.O rom yazıyor.
Bu siteden indirmesi oldukça meşakkatli google cloud sistemi gibi çalışıyor. Başka siteden açılan üyelikle programı açtım ama çince anlamadığım için indiremedim beceremedim üye olup indirme işlemi yapabilen varsa paylaşırsa sevinirim. Buna benzer bir rom indirdim bu sefer ekran parçalı dokunmatik çalışıyor
Elektronikci09 - #9
Paradox sayesinde siteye üyelik ve program indirme kurma işlemini yaptık ama dosya görünmüyor bıraktığın gibi yarın bir bakalım mesaiden sonra dosya düşmezse sen indirebilirsen upload etmeni temenni ederim Ah şu çinliler...
Paradox sayesinde siteye üyelik ve program indirme kurma işlemini yaptık ama dosya görünmüyor bıraktığın gibi yarın bir bakalım mesaiden sonra dosya düşmezse sen indirebilirsen upload etmeni temenni ederim Ah şu çinliler...
7zip programı ile açmayı deneyiniz. İnternet Download Manager programını kullanarak indirmeniz, download sırasındaki data kayıplarını önlüyor. Tavsiye ederim.
7zip programı ile açmayı deneyiniz. İnternet Download Manager programını kullanarak indirmeniz, download sırasındaki data kayıplarını önlüyor. Tavsiye ederim.
Yukardaki romu indirdim 7zip ile açtım romu sorunsuzca yükledim. lakin ekran kayık görünüyor. diğerinde de hem ekran kayık hemde dokunmatik çalışmıyor. vestelin sitesindekilerde ekran sağlam dokunmatik işlev görmüyor. Siz bende var demiştiniz. Resmi sitesindekiler dışında bir rom varsa paylaşır mısınız ?