Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel V Tab 7" Lite III 15012036 Rom Lazım
looupss - #1
Vestel V TAB 7" LİTE III 15012036 Rom Lazım
Sitesi indirme erişim istiyor inmiyor
Benim sorum daha çok programı açıp, scatter dosyasını gösterdikten sonra ne yapmam gerektiği. Cihazı kapayacak mıyım, kapadıktan sonra bazı tuşlara basarak recovery modunu veya download modunu mu açacağım veya cihaz kapalı kalacak da programda Download'a bastıktan sonra kendisi mi halledecek, bunları bulamıyorum.
coban32 - #37
Programa scatter dosyasını gösterdikten sonra download butonuna basın Cihazınızı kapalı vaziyetteyken bilgisayarınıza usb kablo aracılığı ile bilgisayarınızda bulunan usb portlardan herhangi birine takınız. Mtk driverları bilgisayarınızda yüklü ise yükleme işlemi otomatik olarak başlayacaktır değil ise mtk driverlarını yüklemeniz gerekir.
FightCat - #38
İki port var bilgisayarımda, birinde mouse takılıydı. O takılıyken COM port hatası verdi 1013 kodlu. Baktım, port değiştirin falan diyor. Ben de mouse'u söküp onun yerine taktım, işlemi tekrar başlattım.
Şu an öylece bekliyor, temiz 10 dakika olmuştur, ne bir hata var ne bir ilerleme.
Biraz daha bekleyeceğim, olmazsa MTK driver'ları tekrar yükleyeceğim.
ustalar merhaba benbim tableyim V tab 7 lite III vestel yazısında kalıyor rom yapamıyorum format + all download diyorum start diyorum öyle kalıyor MTP usb olarak tablet gözüküyor
ustalar merhaba benbim tableyim V tab 7 lite III vestel yazısında kalıyor rom yapamıyorum format + all download diyorum start diyorum öyle kalıyor MTP usb olarak tablet gözüküyor
Cihazınızın bilgisayar bağlantısını kestikten sonra güç tuşuna otuz saniye kadar basılı tutunuz.
Daha sonra hiç bir tuşa basmadan cihazınızı bilgisayarınıza bağlayınız.