Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel Venüs V3 5580 Root Hakkında
ByDogukann - #1
Merhaba sayın forum üyeleri , ben v3 5580 kullanıcısıyım. Cihazımı Rootlarsam garanti gidiyor bunu biliyorum stock yükleyip düzeltebiliyoruz. peki rom atarsam geri çevirme şansımızyok mu ? Forumdaki MUiU 8.3 romunu atsam önerirmisiniz ve dediğim gibi tekrar garanti kapsamına sokarmıyım ?
ByDogukann - #2
Bu arada ekleme yapayım benim telefonum 5580T sürümü bu rom ile uyumlu mu ?
Merhaba sayın forum üyeleri , ben v3 5580 kullanıcısıyım. Cihazımı Rootlarsam garanti gidiyor bunu biliyorum stock yükleyip düzeltebiliyoruz. peki rom atarsam geri çevirme şansımızyok mu ? Forumdaki MUiU 8.3 romunu atsam önerirmisiniz ve dediğim gibi tekrar garanti kapsamına sokarmıyım ?
Forumdaki romu öneririm ben kullanıyorum rom hem rootlu hem de twrp yüklü nasıl yüklendiğini zaten yazmışlar burda anlatmama gerek yok. Fakat bir şekilde başaramazsan ve cihazda sorun olursa dediğin gibi servis en az 100 tl masraf çıkarıyor.
ByDogukann - #11
Ben bundaki romu nasıl alabilirim çünkü t sürüm için rom sitesinde yok .
Bir sıkıntı çıkmaz kardeşim 5580T’nin tek farkı içerisinde fazladan türkcell uygulamalarının yüklü olmasıdır onun dışında donanımsal olarak bir farkı yok. Yalnız rom yüklemeden önce kesinlikle imeini bir yere kaydet
sertancay - #16
evet miui rom kamera sorununu hallettim 16 mpx olarak çekiyor artık ama imei ile ilgili uğraşmaya devam ediyorum