Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Volar VLR-T702 Rom
Volar VLR-T702 Rom
Paradox - #1
Volar VLR-T702 Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
admin bu tablete başka rom atma şansımız varmdır kendi yazılım attım herhan gibi seçenek tıkladıgı zaman çok geç geçiş yapıyor... bunun bir çözümü varmdır
admin bu tablete başka rom atma şansımız varmdır kendi yazılım attım herhan gibi seçenek tıkladıgı zaman çok geç geçiş yapıyor... bunun bir çözümü varmdır
Hocam tabletlerin özelliklerine biz de sizin gibi google'dan bakıyoruz. Google'dan arama yaptırarak ya da cihazın ayarlar kısmına girerek ram miktarını öğrenebilirsiniz.
Hocam tabletlerin özelliklerine biz de sizin gibi google'dan bakıyoruz. Google'dan arama yaptırarak ya da cihazın ayarlar kısmına girerek ram miktarını öğrenebilirsiniz.
Hizmeti hep biz yapıyoruz.
Sefasını hep siz sürüyorsunuz.
Akıl vermek kolay ya siz de kolay yolu seçmişsiniz.
Birazda siz hizmet etmek ister misiniz?
Buyurunuz, forumumuz emrinize amadedir.
Faydalı konularınızı bekliyoruz.
pardon karşımdaki çoçuk yaşda galiba akıl vermiş oldum bilmeden kusura bakmayın.... sitede 2 günlük üye sefa sürmesi nasıl oluyor
hizmete gelirse paylaşışan her ne olursa olsun insanlarla alay ve başa kalkıcaksan bir anlamı kalmadı çöp oldu saygılar
pardon karşımdaki çoçuk yaşda galiba akıl vermiş oldum bilmeden kusura bakmayın.... sitede 2 günlük üye sefa sürmesi nasıl oluyor
hizmete gelirse paylaşışan her ne olursa olsun insanlarla alay ve başa kalkıcaksan bir anlamı kalmadı çöp oldu saygılar