Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Volar VLR-T703 Rom 2013.04.09
Paradox - #1
Volar VLR-T703 Rom 2013.04.09
Yazılım benim tarafımdan tablete uygun hale getirilmiştir. Yeterli zamanım olmadığı için: Açılış Logo'sunu ve Boot Animasyon'u değiştirmedim. Yazılım bizzat tarafımca test edilmiştir.
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Bu cihaz için forumumuzda paylaşılan diğer yazılımları denediniz mi?
Bu cihazın bir çok farklı versiyonu mevcut.
symbazz - #6
Uyum sağlamamış o zaman. Farklı versiyonları varsa deneyiniz.
cobaltblue - #7
bende baya uğraştım tüm yazılımları denedim hep dokunmatik hatası aldım baya zaman harcadım .sonunda bu konudaki versiyonu kurup üzerine touch fix yaptım çalıştı
touch fix linki
bende baya uğraştım tüm yazılımları denedim hep dokunmatik hatası aldım baya zaman harcadım .sonunda bu konudaki versiyonu kurup üzerine touch fix yaptım çalıştı
touch fix linki
Hocam selamlar konunun üstünden uzun zaman gecmis ama bir sorum olacak valor t 703 cihazimin androidi 4.1 bu yuzden hicbir uygulama kullanilamiyor. Sizin rom android surumunu yukseltiyor mu veya uygulamalari yukleyebilir miyim ?
Hocam selamlar konunun üstünden uzun zaman gecmis ama bir sorum olacak valor t 703 cihazimin androidi 4.1 bu yuzden hicbir uygulama kullanilamiyor. Sizin rom android surumunu yukseltiyor mu veya uygulamalari yukleyebilir miyim ?
Ne yazık ki bu cihaza ait güncel bir yazılım mevcut değil.
Uygulamaların APK dosyalarını internet üzerinden kısa bir arama ile bulabilirsiniz.
Lakin ne kadarı Android 4'ü destekler, orasını bilmiyorum.
Denemek lazım.