Xiaomi Google Hesabı Kaldırma ve Mi Hesabı Kaldırma
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paradox - #1
Bir süre önce bir tanıdığım Xiaomi Mi 5'inin şifresini defalarca yanlış girdiğini söyledi.
Haliye bu işlem sonucunda da cihaz kilidin açılması için Google hesap bilgilerini istemiş.
Bende kendisine cihazı getirmesini ve uygun bir zamanda bakabileceğimi söyledim.
Cihaz bana geldiğinde, cihaza ait hiç bir hesabın şifresi bilinmiyordu.
Ayrıca cihazın Bootloader'i de kilitliydi.
Aşağıda ekran alıntısı bulunan araçlarla Google hesabını kaldırdım.
Cihaz sıfırlanarak açıldı.
Uyarı: Bu işlemler cihazınızın sıfırlanmasına, bütün uygulamalarınızın ve verilerinizin silinmesine neden olmaktadır.
Programları kullanmadan önce antivirüs programlarınızı kapatmayı unutmayınız
Merhaba,
Mi hesabını kaldırma kısmını yaptım. Fakat google hesabını kaldırma nasıl yapılıyor.
"Xiaomi Devices Services Tool" bu uygulamayı kullanamadım zaten ne işe yarıyor ?
Merhaba,
Mi hesabını kaldırma kısmını yaptım. Fakat google hesabını kaldırma nasıl yapılıyor.
"Xiaomi Devices Services Tool" bu uygulamayı kullanamadım zaten ne işe yarıyor ?
Merhaba,
Merhaba benim telefonum ikinci el ve telefonun hesabı sıfırlanmış ben de bunu bilmiyordum Ve telefona hard reset attım bu cihaz kilitlendi uyarısı alıyorum telefonu kullanamıyorum Bana yardımcı olabilir misiniz
Aslankim - #10
ücret karşılığında açtırabilirsiniz kredili sistem ile oluyor
Merhaba benim telefonum ikinci el ve telefonun hesabı sıfırlanmış ben de bunu bilmiyordum Ve telefona hard reset attım bu cihaz kilitlendi uyarısı alıyorum telefonu kullanamıyorum Bana yardımcı olabilir misiniz