Tüm forum dostlarına selamlar, tüm babalarımızın ve baba adaylarının babalar gününü kutlarım...
Şimdi soruma gelecek olursam, iki gündür gözüme uyku girmedi. Denilenlerin her birini harfiyen yapmama rağmen bir türlü işlemde başarı sağlayamadım. Şöyle özetleyecek olursam, acaba nerede hata yapıyorum?
1. TWRP'den silme kodlarının hepsini doğru tek tek giriyorum. Telefonu başlattığımda *kare06kare ile İMEİ gözükmüyor, siliniyor. AMA telefonun seri numarası gözüküyor. Bu normal gibi geldi bana ama bu bir hata mıdır?
2. Bu QNC denilen dosya bende zaten hatalı olduğunu düşündüğümden (hat gitmesi, arayanın bana ulaşamaması, band20 nin olmaması, hızlı pil tüketimi vb.) kendi yedeğimden değil de, internetten bulduğum qnc (Redmi K20 Pro & Mi 9T Pro Enginner.qnc gibi) üzerine (jjaQcnBuilder ile, IMEI QCN Tool ile) yeniden yazdırıp QFİL programı ile geri yükleme yapıyorum. (Muhtemelen burada bir şeyler oluyor, çözemedim;( )
3. Telefonu yeniden açıp IMEI'yi kontrol ettiğimde IMEI yerinde başka numaralar gözüküyor, HEX-DEX gibi bir şeyler. IMEI kısmı boş yani. Doğal olarak hat hiç gelmiyor.
4. Baş kısımlarda 08 3A ile bazı işlemler var ve ben onları bir türlü çözemedim, eğer sorunum bu ise sizce ne yapmalıyım, yardımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim...