gen_com Çalışkan üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 20 Ocak 2018 644 253 63 38 127.0.0.1 19 Tem 2020 #1 sadece root yapmak istiyorsanız twrp yükledikten sonra; adb shell twrp sideload adb sideload Mgisk_vxxx.zip root edilmiş olacak Tepkiler: caspava, baris.sarkir ve Harunspot
sadece root yapmak istiyorsanız twrp yükledikten sonra; adb shell twrp sideload adb sideload Mgisk_vxxx.zip root edilmiş olacak
mtuncer95 Üye Yasaklı üye 2 Haz 2020 30 3 8 29 20 Tem 2020 #2 Ustam bu tarz durumlar Terminal açma da lazım olabiliyor. Komut bulamadım var mı bildiğiniz?
gen_com Çalışkan üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 20 Ocak 2018 644 253 63 38 127.0.0.1 20 Tem 2020 #3 mtuncer95' Alıntı: Ustam bu tarz durumlar Terminal açma da lazım olabiliyor. Komut bulamadım var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla ... adb shell dediğinde zaten terminal açmış oluyorsun ama komutları pcden yazacaksın daha kolay olur Tepkiler: mtuncer95
mtuncer95' Alıntı: Ustam bu tarz durumlar Terminal açma da lazım olabiliyor. Komut bulamadım var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla ... adb shell dediğinde zaten terminal açmış oluyorsun ama komutları pcden yazacaksın daha kolay olur
mtuncer95 Üye Yasaklı üye 2 Haz 2020 30 3 8 29 20 Tem 2020 #4 mtuncer95' Alıntı: Ustam bu tarz durumlar da efs reset işlemler vb işlemler için adb veya fastboot komutları var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ustam
mtuncer95' Alıntı: Ustam bu tarz durumlar da efs reset işlemler vb işlemler için adb veya fastboot komutları var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ustam
gen_com Çalışkan üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 20 Ocak 2018 644 253 63 38 127.0.0.1 21 Tem 2020 #5 kullandığım bir betik var kendim hazırladım tam otomatik tek tıklamada rootlayıp diag açıyor. model farketmeksizin adb shell yazdığında terminal açmış oluyorsun devamına bölüm adı ile silme komutunu ekle twrpde komut işletildikten sonra terminal kapandığı için devamındaki komuta da adb shell ile terminali yeniden açacaksın silme komutlarının önüne adb shell ekle yani
kullandığım bir betik var kendim hazırladım tam otomatik tek tıklamada rootlayıp diag açıyor. model farketmeksizin adb shell yazdığında terminal açmış oluyorsun devamına bölüm adı ile silme komutunu ekle twrpde komut işletildikten sonra terminal kapandığı için devamındaki komuta da adb shell ile terminali yeniden açacaksın silme komutlarının önüne adb shell ekle yani