Xiaomi Redmi 9A, 9C ve 9T IMEI Onarım - Mobil Kulüp'e Özel
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Redmi 9A, 9C ve 9T IMEI Onarım - Mobil Kulüp'e Özel
ProGsm - #1
Arkadaslar bugun sıze redmi 9a 9c 9t modelerıne nasıl onarım yapılır onu anlatıcam
bunun ıcın elınızde not 8prodan alınmıs nvdata ve nvram dosyaları bulunması lazım ve bunların eng moda alınması lazım bunu eft pro ıle yada nckalın
aldıktan sonra 9a yada9c cıhazınızın bl onyukleyıcı acık olmalı ve twrp yuklu olması gerekmektedır
aldıgınız nvdata nvram dosyalarını 9a yada 9c ye atarak adlarını degıstırıyoruz nvram.ext.win nvdata.ext.win olarak degıserek twpden gerı yukluyoruz
işlemınız basarıyla bıtmısdır
bi bakalım bende de var 3 4 tane .. ya çökmesininin nedeni recovery dosyası değil preloader dosyasından kaynaklanıyor. preloader 9c için. bende salak gibi dikkat etmeden yükledim. yetkili hesapla geri döndü. maalesef zarar ettim..recovery yüklense en kötü açılırdı. ben 3-4 tane denedim twrp ye giriyor fakat backup alınamıyor.. hep hatalarla dolu twrp ler... sağlam bulamadım.
bi bakalım bende de var 3 4 tane .. ya çökmesininin nedeni recovery dosyası değil preloader dosyasından kaynaklanıyor. preloader 9c için. bende salak gibi dikkat etmeden yükledim. yetkili hesapla geri döndü. maalesef zarar ettim..recovery yüklense en kötü açılırdı. ben 3-4 tane denedim twrp ye giriyor fakat backup alınamıyor.. hep hatalarla dolu twrp ler... sağlam bulamadım.
dostum alakana tşk ederim. ben acemi değilim. 20 senedir bu işin içindeyim. daha önce bilgisayarla uğraşiyordum. twrp yüklemek zor değil. link varsa atabilirmisin.
selam aleyküm ustam ben farklı bir preloader dosyası yükledm cihaz hard brick oldu ama cihazın bootloader kilidi açıktı sp flash tool dan yazdığmda auth istyor
selam aleyküm ustam ben farklı bir preloader dosyası yükledm cihaz hard brick oldu ama cihazın bootloader kilidi açıktı sp flash tool dan yazdığmda auth istyor
ya abi inanki benim suçum değil gsmkolikteki imei repair dosysını indirdim fastbootdan otomitk preloader dosyası yükledi sonradan farketim cihazı brcik yaptı ama ufiyle ayağa kaldırdım @ProGsm abi sayesinde