- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
Arkadaslar oncelıkle bu işlemleri yapabilmeniz elinizde Umt ve Chimera gibi ucretli toolar bulunmak zorunda
ilk olarak vedigim linkteki images dosyasını indiriyoruz arka kapak sokulerek edl modda chimera aracılıgı ıle cıhazımıza yukluyoruz
Romu yukledıkten sonra edl modda efs dosyamızı chimera aracılıgı ıle yazdırıp efslerını sılıyoruz efs dosyalarını sıldıkten sonra
cihazımızın normal kurulumlarını yapıp usb hata ayıklamasını acıyoruz telefonumuzun kalvye ekranından
* # * # 717717 # * # * yazarak Diag'i etkinleştiriyoruz ve umt spescial bolumunden asagıdakı qcn dosyamızı gostererek reapir ıslemızı yapıyoruz
Daha sonrasında Chimera Araclıgı ile tekrar global romumuzu yukluyoruz
ben bu yolla basarılı bır sekılde sonuca ulastım arkadaslar
ilk olarak vedigim linkteki images dosyasını indiriyoruz arka kapak sokulerek edl modda chimera aracılıgı ıle cıhazımıza yukluyoruz
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Romu yukledıkten sonra edl modda efs dosyamızı chimera aracılıgı ıle yazdırıp efslerını sılıyoruz efs dosyalarını sıldıkten sonra
cihazımızın normal kurulumlarını yapıp usb hata ayıklamasını acıyoruz telefonumuzun kalvye ekranından
* # * # 717717 # * # * yazarak Diag'i etkinleştiriyoruz ve umt spescial bolumunden asagıdakı qcn dosyamızı gostererek reapir ıslemızı yapıyoruz
Daha sonrasında Chimera Araclıgı ile tekrar global romumuzu yukluyoruz
ben bu yolla basarılı bır sekılde sonuca ulastım arkadaslar
Moderatör tarafında düzenlendi: