- 9 Ağu 2017
- 97
- 35
- 18
- 26
note 9 pro joyeuse imei repair yapmak içn 3 4 tane qcn denedim ama başarsız servis yok diyor elinizde note 9 pro joyeuse qcn si varsa paylaşablrmsnz note 9s inkini atıyorm şebeke vermiyor arkadaşlar
Öncelikle merhabalar, yapan yerler paylaşan siteler var ancak yüksek ücretlere erişim sağlanıyor.
Cihazın orjinal qcn sini editleyip deneyiniz.
Veya çözdüyseniz paylaşınız ki herkes faydalanabilsin efendim malumunuz her an herkesin ihtiyacı olabiliyor.
Bu arada sayın adminler ve yazılımcı arkadaşlar, çözümü yöntemi anlatacak birileri var mıdır joyeuse note 9 pro imei repair konusunu?
Teşekkürler ustam, bazi yerlerde dosyalari farkli cihazi çökertirsiniz diyorlar ondan çekiniyorum.Buyrunuz.
Note 9S ile Note 9 PRO Aynı.
Teşekkürler ustam, bazi yerlerde dosyalari farkli cihazi çökertirsiniz diyorlar ondan çekiniyorum.
Eger sorun yok diyorsanız elimde cihaz var deneyeyim
Tabiikide her zaman onerilen odur, sadece 9s in twrp root uju kullansam sorun olmaz herhalde degil miCihazın qcn yedek alınız onunla işlem yapınız.
Tabiikide her zaman onerilen odur, sadece 9s in twrp root uju kullansam sorun olmaz herhalde degil mi
Öyle diyorsanız öyledir üstadım, note 9 pro curtana note 9s curtana ama bunun kod adi joyeuse ya ondan ustune dusup defalarca sordum.Note 9S ile Note 9 Pro TWRP aynı bizzat kendim denedim.
Öyle diyorsanız öyledir üstadım, note 9 pro curtana note 9s curtana ama bunun kod adi joyeuse ya ondan ustune dusup defalarca sordum.
Size ugramadan once bir iki forumda bu iki note 9 pro kod adindan da anlasilacagi uzere farklidir cihaziniz susar diyince korktum denemedim bile, icimi rahatlattiniz ben twrp root ile giriyorum ise
Hay elleriniz dert görmesin üstadım sağolunRahat bir şekilde yapabilirsiniz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bu TWRP ile yapabilirsiniz.
Merhabalar. Note9 Pro için burada verilen dosyaları kullanarak başarı ile imei repair işlemini gerçekleştirdim. (UMT)denediniz oldumu ustam bende yapcam oluyorsa eger
Merhabalar. Note9 Pro için burada verilen dosyaları kullanarak başarı ile imei repair işlemini gerçekleştirdim. (UMT)
Sıkıntısız kullanabilirsiniz.
Dosya adları:
TWRP = MiFirm.net_TWRP-3.4.1B-0530-REDMI_NOTE9S-CN-wzsx150-fastboot
QCN = Xiaomi_Redmi_Note_9_Pro_By-Aydar
Kolay gelsin.
Sagolun. Paylaşımlarınız sayesinde.Geçmiş olsun.
Formumuzda devamlı başarılı sonuçlar paylaşılıyor!
Nasıl yapılacağını burada bir çırpıda anlatmak zor. Fakat diğer modeller (mesela 9s) için yapılan detaylı anlatımları okuyup irdeleyerek yapabilirsiniz. Ama riskli bir iş olduğunu göz önüne alın. UMT cihazının gerekebileceğini de unutmayın.hocam ben nasılyaapcağımı bilmiyorum cihaza rom atabilirinm amaimei bilgim yok bununla alakalı vide yada toplu link falan varmı