Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selamlar. yurtdışı redmi note 9s cihazıma global hindistan rom yüklüyodum xiaomitool uygulamasıyla ama yükleme biterken bi anda system has been destroied ekranında kaldı açılmıyor. mi recovery ve fastboot ekranlarına girebiliyorum ama bilgisayara baglayıp rom flashlayamıyorum zaten bl kilidi kapalı olduğu için fastboot'dan da bi yükleme yapamıyorum sanırım. şimdi telefon ne olacak test poin yapıp edl mode filan gibi uygulamalar okudum bazı sayfalarda ama onlarda zahmetli iş. ve tam olarak note 9s cihazında nasıl yapılacagına dair detaylı bilgilendirmeler mevcut değil hep farklı telefonlara uygulanmış. telefon çöp olmasın var mı önerisi tavsiyesi olan?
printThread_attachments
image.jpeg
999.1 KB
· Görüntüleme: 35
image.jpeg
930.3 KB
· Görüntüleme: 32
image.jpeg
729.7 KB
· Görüntüleme: 25
Aydar - #2
A.S.
Cihazınız çökmüş, UFİ Dongle ile EDL Modunda yazılım yüklenir.
eski bir bilgisayarım var iş görür sanırım. telefonun da arka kapağını yarın açabilirim sanıyorum. siz müsait olduğunuz saatleri bana bildirin ben o zamana kadar telefonun kapağını açayım. hatta şu an yapabileceksek bi uğraşayım evdeki ekipmanlarla
abi kapak tamamdır siz şu an müsait değilsiniz sanırım ne zaman müsait olursanız yapabiliriz ama gündüz çalışıyorum akşam inşallah denk gelebiliriz. şimdiden teşekkürler
eski bir bilgisayarım var iş görür sanırım. telefonun da arka kapağını yarın açabilirim sanıyorum. siz müsait olduğunuz saatleri bana bildirin ben o zamana kadar telefonun kapağını açayım. hatta şu an yapabileceksek bi uğraşayım evdeki ekipmanlarla