Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılımım Silindi - Huawei P30 Lite
TuranReis - #1
Arkadaşlar P30 lite kullanıyorum yazılım silindi recover fastboot gibi yerlere girebiliyorum ama bilgisayrdan nasıl yükliyeceğim bilmiyorum.Lütfen yardım edin.
P30 lite c432 stock rom diye arama yapın bulursunuz indireceğiniz yazılımın sizin derleme numaranıza uygun olması lazım indirdikten sonra yüklemesi konusunda yardımcı olacagim
P30 lite c432 stock rom diye arama yapın bulursunuz indireceğiniz yazılımın sizin derleme numaranıza uygun olması lazım indirdikten sonra yüklemesi konusunda yardımcı olacagim
İkiside c432 doğru ama sonrakiler birebir uyuşmuyor p30 lite yazılım atmadigim için bilmiyorum o yüzden acele etmeyin diyorum yoksa cihaz recovery modda kalabilir
İkiside c432 doğru ama sonrakiler birebir uyuşmuyor p30 lite yazılım atmadigim için bilmiyorum o yüzden acele etmeyin diyorum yoksa cihaz recovery modda kalabilir
Cihaza nasıl bir işlem yaptınız indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var olduğu gibi SD karta kopyalayın sonra ses açma ses kısma ve power tuşuna aynı anda basıyorsunuz yükleme moduna geçmesi lazım bu yükleme işlemini cihaz kapalıyken yapıyorsunuz
Cihaza nasıl bir işlem yaptınız indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var olduğu gibi SD karta kopyalayın sonra ses açma ses kısma ve power tuşuna aynı anda basıyorsunuz yükleme moduna geçmesi lazım bu yükleme işlemini cihaz kapalıyken yapıyorsunuz
Uygun yazılımi bulup indireceksiniz indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyaliyorsunuz sonra SD kartı cihaza takip dediklerimi uyguluyorsunuz çok fazla anlamıyorsaniz telefonculara gotururseniz daha iyi olur yoksa cihaz çöp olabilir
Uygun yazılımi bulup indireceksiniz indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyaliyorsunuz sonra SD kartı cihaza takip dediklerimi uyguluyorsunuz çok fazla anlamıyorsaniz telefonculara gotururseniz daha iyi olur yoksa cihaz çöp olabilir
ustama katılıyorum
dün y7 prime 2019 imei repair yapacaktım sürüm düşürmem gerekti
düşürene kadar 3 kere cihaz çöktü( UMT )( sigma ) box lar
olmasaydı bende yapamazdım yani göründüğü gibi kolay değil
bazen bizler bile 10 gün bi cihazla uğraşabiliyoruz
Yüklemeyi yapmak istediğiniz zaman Huawei logosu gelmesi lazım sonra ya yazılımı yuklemesi lazım yada hata vermesi lazım 3 tuşa aynı anda bastiginizdan eminmisiniz nasıl bir hata alıyorsunuz
Yüklemeyi yapmak istediğiniz zaman Huawei logosu gelmesi lazım sonra ya yazılımı yuklemesi lazım yada hata vermesi lazım 3 tuşa aynı anda bastiginizdan eminmisiniz nasıl bir hata alıyorsunuz
Cihazın bootloader kilidi kapalı açılış ekranında ki yazı farklı bir yazı cihaz hata vermiş erecovery modda wi-fi üzerinden güncelleme almayı denediniz mi
Cihazın bootloader kilidi kapalı açılış ekranında ki yazı farklı bir yazı cihaz hata vermiş erecovery modda wi-fi üzerinden güncelleme almayı denediniz mi
SD kart dload yöntemiyle anlattığım şekilde birde elinizde box varmı fastboot modda yüklemeyi deneyebilirsiniz ama ondada yüklemeyi almıyor diye biliyorum
TuranReis - #39
download moda girebilsem
Aslankim - #40
arkadaşlar 2 sayfadır yazıyorsunuz
forum bu tür yazışmalara izin vermiyor
daha fazla meşkul etmeyin
kısa kesin lütfen
yoksa banlanırsınız
bakın 3 sayfa yazmışsınız zaten olacak bişey ise
3 5 cümle ile anlaşılır demekki box olmadan olmaz
bu tür yazıları paradox adminimiz banlıyor ve burası kimsenin karalama defteri değil diyor
bakın 3 sayfa yazmışsınız zaten olacak bişey ise
3 5 cümle ile anlaşılır demekki box olmadan olmaz
bu tür yazıları paradox adminimiz banlıyor ve burası kimsenin karalama defteri değil diyor
burası türkiyenin en büyük sitesi burda istediğiniz gibi yazamazsınız
Paradox - #46
Konu aslında bir forum konusu olmaktan çok, sohbet yazışması olmuş gibi.
Lakin, forumda özel mesajlaşma sisteminin devre dışı bırakıldığı göz önüne alınırsa,
Ortaya çıkan tabloyu yadırgamamak gerekir.
Bazı durumlarda işi akışına bırakmak en iyisidir.
Bir konuda bir karar verilmesi gerekirse,
Karar vermesi gerekenler, özgür iradeleri ile bazen başkalarının da fark etmediği detayları göz önüne alarak,
En doğru kararları almaya çalışacaklardır.
Bazen biraz sakin olmak, bazen daha tatlı bir dil kullanmak ve bazen de:
Sessiz kalıp, işi ehline bırakmak en mantıklısıdır.
İyi forumlar.
TuranReis - #47
MAR-LX1M 9.1.0.262(C432E2R2P1) bulmam gereken sürüm buymuş ancak bulamıyorum yardımcı olur musunuz rica etsem