İ İBRAHİM. Yeni üye Kayıtlı üye 10 Eyl 2018 4 0 1 27 10 Eyl 2018 #1 Arkadaşlar s6 edge rootyaparken dosya yedekleme unutmuş telefoncu bır dosya varmıs onu yedeklememıs şimdi telefoncular ımeı atamıyor acıl yardım et Coke telefoncugezdım ımeı atamadılar
Arkadaşlar s6 edge rootyaparken dosya yedekleme unutmuş telefoncu bır dosya varmıs onu yedeklememıs şimdi telefoncular ımeı atamıyor acıl yardım et Coke telefoncugezdım ımeı atamadılar
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 11 Eyl 2018 #2 İBRAHİM.' Alıntı: Arkadaşlar s6 edge rootyaparken dosya yedekleme unutmuş telefoncu bır dosya varmıs onu yedeklememıs şimdi telefoncular ımeı atamıyor acıl yardım et Coke telefoncugezdım ımeı atamadılar Genişletmek için tıkla ... Buraya ve Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. bakınız.
İBRAHİM.' Alıntı: Arkadaşlar s6 edge rootyaparken dosya yedekleme unutmuş telefoncu bır dosya varmıs onu yedeklememıs şimdi telefoncular ımeı atamıyor acıl yardım et Coke telefoncugezdım ımeı atamadılar Genişletmek için tıkla ... Buraya ve Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. bakınız.