Bilgi Özel Üye Olmak İsteyenler Buraya

astek055

Çalışkan üye
Yasaklı üye
15 Mar 2017
626
427
63
31
Merhaba Arkadaşlar.
Görüyorum ki son zamanlar da formumuza üye olan arkadaşların ÖZEL ÜYELİK le ilgili bir sıkıntıları var. Hemen ÖZEL ÜYE olayım da şöyle olsun böyle olsun tarzında tepkilerle karşılaşıyoruz. Ama artık bunlara son vermek istiyorum.
Hepiniz ÖZEL ÜYE olabilirsiniz aslında. Hatta yönetici dahi olma ihtimaliniz var. Ben bi yönetici olarak şunu söyleyeyim. Aramız da bir tane MEMATİ diye bi arkadaş var. Hem ÖZEL ÜYELER hemde YÖNETİCİ arkadaşlar hatta ADMİN arkadaş daha da üstü Forumun sahibi olan arkadaş bile çekiyor ondan. Neden mi ? Gerekli kurallara uyulmadığı zaman insanın gözünün yaşına bakmıyor atıyor. İlk önce yetkileri alınıyor. Daha geri verilmemek üzere. Sonra aynı devam ederse ban atıyor bu MEMATİ.
İşin şakası bir tarafa ÖZEL ÜYE olmak için çaba sarf etmeniz gerekmektedir. Bizler bir çok zaman dinleneceğimiz vakti kesip buraya ekliyoruz. Sizlere yardımcı olabilmek için. Bazı konularda çok fazla emek sarf ettiğimiz için bu emeğimizi karşılığını göre bilmek için özel üyeliği sisteme koymuş bulunmaktayız.
Bu konuda sizden biraz anlayış bekliyoruz. Anlayışlı olmak yada olmamak size kalmış. Bizim için değişen pek fazla birşey yok.
Eğer ÖZEL ÜYE olmak istiyorsanız forumumuzun ayakta durması için emek vermeniz yeterli. Emin olun forumda olan tüm üyelerimizi tek tek kontrol ediyoruz. Ve gerekli emeği veren arkadaş aramıza katılabiliyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: Serkannyagizz