- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41

Konunun gizli içerik olması, benim burda verdiğim emeğin karşılığı olarak siteye katkınız olması açısından böyle uygun gördüm. Çünkü her gelen işini görüp gidiyor, bir teşekkür bile eden bulamıyoruz. O yüzden bundan sonra bir çok konuda böyle olacak. Ve açtığım tüm Konularıma mutlaka sorulan sorulara dönüş yaparım. Öyle çok uzun zaman bekleme yapmazsınız. Açtığımız konunun arkasında duruyoruz.
1. Bu konuya ait dosyaları ve içeriği almak için sitemizde en az 4 konu açmanız ve konu altından yorum yapmanız yeterli olacaktır.
2. Açılan konular kontrol edilecek ve forum kurallarına uygun ise konu içeriği gönderilecektir. 3. Forum kurallarına mutlaka uygun olması şarttır. Ve eski yeni üye farketmeksizin 16/04/2018 tarihinden sonra 4 yeni konu açılmış olması şarttır.
4. Ayrıca dosyayı almak için aceleci davranmassanız sevinirim mümkün olan en kısa sürede ben veya arkadaşlarım size dosyayı gönderecektir.
Bu konuda neler var;
1. Stock rom yükleme, detaylı anlatım ve yardım.
2. Android 7 sürümünden Android 6 sürümüne düşürme işlemi, detaylı anlatım ve yardım.
3. Android 7 ve Android 6 frp by-pass işlemi detaylı anlatım ve yardım.
4. Android 7 ve Android 6 twrp yükleme detaylı anlatım ve yardım.
5. Android 7 ve Android 6 root işlemi detaylı anlatım ve yardım.
6. Android 7 Stock Türkiye Rom'u yükleme detaylı anlatım ve yardım.
7. Android 6 sürümünden android 5.1.1 sürümüne düşürme detaylı anlatım ve yardım.
Yapacağınız işlemler tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Ben ve Mobilkulup sitesi hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.
Android 7'den Android 6 sürümüne düşürme işlemi;
1. Cihazınızın ayarlarına girin, geliştirici seçeneklerini açın. Usb hata ayıklama açın, oem kilidini açın.
2. Ayarlardan gmail ve diğer hesaplarınızı kaldırın. Sonra tekrar girersiniz.
3. Odin Programını İndirin ve yazılımı yükleyin.
4. Yazılımı yükledikten sonra cihazınızın recovery moda girip format atın.
5. Takıldığınız yerde Google'dan yardım alabilirsiniz. Veya konu altından bana sorarsanız bende anlatırım.
Moderatör tarafında düzenlendi: