- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Merhaba arkadaşlar bu cihazdan elimde var. SigmaKey Box ile denedim bir türlü olmadı. Başka hangi box veya dongle yapar. Teşekkürler.
Edit = Çözüldü.
SigmaKey Box ile ve SigmaKey Box özel uart kablo ile unlock, imei repair, yazılım yükleme yapıldı. Başka uart kablolar denedim olmadı.
Yapılışı ;
Cihazı kapatın uart ile bağlayın PC'de işlemi başlatın ve cihazın on of tuşuna basın işlem başlayınca elinizi çekin. Bu yöntem tüm işlemler için geçerlidir. Ayrıca SigmaKey Box ile yüklenen Türkçe yazılım aşağıdaki linktedir. Bu cihaz MTK işlemci olmasına rağmen USB kablo ile işlem yapılamamaktadır. Bilginiz olsun.
IMEI Repair
Unlock
Flash
İşte kablo resimdeki
SigmaKey Box Rapor
Edit = Çözüldü.
SigmaKey Box ile ve SigmaKey Box özel uart kablo ile unlock, imei repair, yazılım yükleme yapıldı. Başka uart kablolar denedim olmadı.
Yapılışı ;
Cihazı kapatın uart ile bağlayın PC'de işlemi başlatın ve cihazın on of tuşuna basın işlem başlayınca elinizi çekin. Bu yöntem tüm işlemler için geçerlidir. Ayrıca SigmaKey Box ile yüklenen Türkçe yazılım aşağıdaki linktedir. Bu cihaz MTK işlemci olmasına rağmen USB kablo ile işlem yapılamamaktadır. Bilginiz olsun.
IMEI Repair
Unlock
Flash
İşte kablo resimdeki

SigmaKey Box Rapor

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi: