- 25 Ara 2016
- 3,806
- 2,405
- 163
- 55
Asus Flash and İmei Tool

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bu program asus_z012de imei repair yapar mı? Asus zenfone 3
Yapması gerekiyor. İmei tool kısmında listede varsa atar.
ustam iyi akşamlar crack programı varmı acaba yardımcı ola bilirmiisn![]()
Üstad ben de vardı. Forumda da paylaşmış olmam gerek. En azından paylaştığımı hatırlıyorum.Listede ne yazıkki yok. Peki bu ASUS cihazlarına imei repair için hangi box müdehale ediyor acaba.
bu yöntemi denemeye çalıştım ama port numarasını bulamadım. Nasıl bakıyoruz port numarasına? Bu arada sanırım generic imei attım ama açılışta sim kart pinini girdikten sonra hine gidiyor şebeke. Yardımcı olursanız sevinirim.Üstad ben de vardı. Forumda da paylaşmış olmam gerek. En azından paylaştığımı hatırlıyorum.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yer alan program işine yarayacaktır. Ben bununla zenfone 6 imei tamiri yapmıştım.
Daha önceden böyle bir sorunu varmıydı?Arkadaşlar bende Zenfone 4 var ve rom attıktan sonra imei sıfırlandı.
bu yöntemi denemeye çalıştım ama port numarasını bulamadım. Nasıl bakıyoruz port numarasına? Bu arada sanırım generic imei attım ama açılışta sim kart pinini girdikten sonra hine gidiyor şebeke. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazı fastboot moduna aldıktan sonra imei tool sekmesinde Provisioning satırında cihazını seçip Load Prov...... diyorsun. Yukarıda Usb Comportta görülüyorsa Diag Mode düğmesine tıklıyorsun. Single yada dual doldurup Repair Imei diyorsun. Benim hatırladığım yöntem buydu.Arkadaşlar bende Zenfone 4 var ve rom attıktan sonra imei sıfırlandı.
bu yöntemi denemeye çalıştım ama port numarasını bulamadım. Nasıl bakıyoruz port numarasına? Bu arada sanırım generic imei attım ama açılışta sim kart pinini girdikten sonra hine gidiyor şebeke. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır yoktu. Cm 12.1 romunu yüklemiştim. Play Store'dan Spotify yükledim ve hardbrick oldu. Birkaç kez daha başka uygulamalarda yaşamıştım aynı sorunu ama bootloop olmuştu. Fabrika ayarlarına yükleyince düzelmişti bu sefer düzelmedi. Ben de romu yeniden flashladım ve imei gitmişti.Daha önceden böyle bir sorunu varmıydı?
Hocam droidboot moduna alıp usb bağladım ve modeli seçtim ama load provisioning mode seçilmiyor ve port kısmında görülmüyor. Cihaz rootlu. Port numarasına aygıt yöneticisinden bakmayı denedim ama orada da gözükmüyor. Bu arada 1 imei numarası var elimde. Bu bir sorun çıkarmaz değil mi? Bu arada usb bağladığımda bir değişiklik olmuyor bağlantı noktalarında. Telefon çöp oldu sanırım.Cihazı fastboot moduna aldıktan sonra imei tool sekmesinde Provisioning satırında cihazını seçip Load Prov...... diyorsun. Yukarıda Usb Comportta görülüyorsa Diag Mode düğmesine tıklıyorsun. Single yada dual doldurup Repair Imei diyorsun. Benim hatırladığım yöntem buydu.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazın tam modeli nedir? İşlemcisi nedir bilmek lazım. Zenfone 4 bir kaç model var.Hayır yoktu. Cm 12.1 romunu yüklemiştim. Play Store'dan Spotify yükledim ve hardbrick oldu. Birkaç kez daha başka uygulamalarda yaşamıştım aynı sorunu ama bootloop olmuştu. Fabrika ayarlarına yükleyince düzelmişti bu sefer düzelmedi. Ben de romu yeniden flashladım ve imei gitmişti.
Hocam droidboot moduna alıp usb bağladım ve modeli seçtim ama load provisioning mode seçilmiyor ve port kısmında görülmüyor. Cihaz rootlu. Port numarasına aygıt yöneticisinden bakmayı denedim ama orada da gözükmüyor. Bu arada 1 imei numarası var elimde. Bu bir sorun çıkarmaz değil mi? Bu arada usb bağladığımda bir değişiklik olmuyor bağlantı noktalarında. Telefon çöp oldu sanırım.
Mtk işlemcili.Cihazın tam modeli nedir? İşlemcisi nedir bilmek lazım. Zenfone 4 bir kaç model var.
MTk İşlemcili cihazlara Maui meta müdahale ediyor. Herhangi bir kilit vesaire yoksa tabi.Mtk işlemcili.
Asus bölümünde ilgili model ile alakalı raw yazılımı olması lazım. Onu bir yükleyip deneyin.IntelAtom
Z2520 işlemcili modeli. Stock romdan kaynaklı olabilir mi? IMEI eski haline gelir belki diye stock rom flashlamıştım. Geliştirici seçeneklerinde adb açıkken bağlıyorum ama flash tool görmüyor telefonu.