Kardeşim bende bu işlemi yapıyorum ama bir türlü olmuyor eskiden de bu işlemi yapıyordum oluyordu ama bu sefer olmamaya başladı artık android yazısından ileri gitmiyor maalesef tablet artık gitti herhalde![]()
Şu Kısa devre ne işe yarıyor ve nasıl kısa devre yapacağız bi yardımcı olursan sevinirim birde o entegre tam olarak hangi kısımda tablette...
Şu Kısa devre ne işe yarıyor ve nasıl kısa devre yapacağız bi yardımcı olursan sevinirim birde o entegre tam olarak hangi kısımda tablette...
mrb bu tablet için android 5 sürümü varmı acaba sitesinde 4.0.3 var youtube açılmıyor güncelleme istiyor güncelliyorum yine açılmıyor varmı bir tavsiyeniz
Casper firmasının sitesi üzerinden Casper CTA-E07-11A romuna ulaşamıyorum.Elinde bu tabletin pc üzerinden yüklenen rom bulunan arkadaşlardan biri paylaşabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin...
Evet o konuları inceledim ancak pc rom diye paylaşılan konuda sadece video anlatım mevcut ve videoda da stock romun casper'ın sitesinden nasıl indirildiği anlatılıyor.Ancak şu anda o site aktif değil.Casper firması site tasarımını değiştirmekle kalmamış aynı zamanda rom paylaşımını da kaldırmış görünüyor.Elinde olan arkadaşlar varsa ve sitede paylaşabilirlerse yararlı olacağını düşünüyorum.İlginiz için de ayrıca teşekkür ediyorum.Kolay gelsin...
Sayın Paradox sizin işaret etmiş olduğunuz konuyu daha önce inceledim.Zaten forumdaki konuları incelemeden de böyle bir istekte de bulunmam.Ancak sizin işaret etmiş olduğunuz konuda paylaşılmış olan rom sd kart ile yüklenebilen bir rom.Ben ise mümkün ise bilgisayar üzerinden bir flash tool ile yüklenebilen rom arıyorum.Yani bu konudaki anlatımda bahsedilen romu arıyorum.Bu konuda video aracılığı ile anlatılmış ancak rom paylaşılmamış.Çünkü romun casper sitesinden indirilmesi gerektiği vurgulanmış.Casper firması da romu yeni sitesinde paylaşmamış.Yoksa dediğim gibi sizin hem link hem de foroğraf aracılığı ile belirtmiş olduğunuz bütün knuları zaten inceledim.Ve bu konularda bilgisayar üzerinden yüklenen rom mevcut olmadığını gördükten sonra forumdaki arkadaşların elinde mevcut ise paylaşmalarını rica etmek için konuya müdahil oldum.İlgin için tekrar teşekkür ederim.Kolay gelsin.