- 13 Eyl 2020
- 22
- 0
- 1
- 25
Evet sorunum başlıktaki gibi Casper via-S10 tablet gitti, ben tam bir mal olduğum için v1 tablete v2 rom kurdum haliyle açılmıyor kesin brick oldu garanti falan yok atıyım mi tableti çöpe fakat 700 TL ye aldım zamanında şuan pahalı herşey, atmakta olmuyor ne yapmalıyım babam öğrense vurucak beni kardeşim tabletten ebaya giriyordu 
Cihaz : Casper Via-S10
İşlemcisi : Mediatek 8127
Sorun ise Yanlış Rom kurulumu ve Tabletin hiçbir yaşamsal belirti göstermemesi (sadece siyah ekran şarj bile olmuyor)
modeli (Caspere via s-10) v1 olan tablete (Caspere via s-10)v2 rom kurulması sonucu oluşmuştur ankartları anladğım kadarıyla farklı fakat işlemcileri ne bilmiyorum , Rom atmadan önce pc de görüldü rom atma işlemi tamamlandıktan sonra böyle olmuştur.
Cihaz : Casper Via-S10
İşlemcisi : Mediatek 8127
Sorun ise Yanlış Rom kurulumu ve Tabletin hiçbir yaşamsal belirti göstermemesi (sadece siyah ekran şarj bile olmuyor)
modeli (Caspere via s-10) v1 olan tablete (Caspere via s-10)v2 rom kurulması sonucu oluşmuştur ankartları anladğım kadarıyla farklı fakat işlemcileri ne bilmiyorum , Rom atmadan önce pc de görüldü rom atma işlemi tamamlandıktan sonra böyle olmuştur.
Moderatör tarafında düzenlendi: