- 6 Şub 2017
- 170
- 191
- 43
- 45
Casper VIA A1 Format Sonrası Geçersiz Imei Sorunu vermeye başladı. Ne yapılabilir? Eski imeileri tekrar yüklenebilirmi?
Cihaz hakkında çok bilgim yok mtk işlemci ise kendi imei lerini meta mauiden düzeltebilirsiniz.Yeterki romun içinden ayıklayın.Casper VIA A1 Format Sonrası Geçersiz Imei Sorunu vermeye başladı. Ne yapılabilir? Eski imeileri tekrar yüklenebilirmi?
Orjinal romu temiz bir şekilde yüklersen gelmesi lazım.
stock rom yüklememe rağmen imeiler gelmedi. Geçersiz yazıyor? mtk için iyi bir repair ne kullanabilirim?
Casper cihazlarında imei arka kapağın iç kısmında yazması lazım. Aynı imei numaralarını Maui meta ile geri atabilirsiniz. İlk önce cihazı root edin sonra root Explorer ile modem dosyasını alıp Maui meta ile imei onarım yapın.Casper VIA A1 Format Sonrası Geçersiz Imei Sorunu vermeye başladı. Ne yapılabilir? Eski imeileri tekrar yüklenebilirmi?
Casper VIA A1 Format Sonrası Geçersiz Imei Sorunu vermeye başladı. Ne yapılabilir? Eski imeileri tekrar yüklenebilirmi?
selamun aleykum usta ben bu sorunu mtk engineyle rootsuz çözdüm bilginize![]()
Ayni hata bendede var imei gecersiz diyo mtk engineerla nasil cozdun usta
Olmuyo usta hala imei gecersiz diyo imei gostwrmiyo
Mrbxilginize cok tesekkurler romda kurdum mtkcengineerle olmadi direk rootsuz eft dongle yaptim kendi imelerini oldu