- 22 Ağu 2017
- 4
- 0
- 1
- 77
Teşekkürler elinize sağlık. Bir de Casper Via L8-4,5 Tabletin telefon olarak kullanılmasını açıklarsanız sevinirim. Galiba root lamak lazım. Ama bununla ilgili bir root göremedim.buraya bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler elinize sağlık. Bir de Casper Via L8-4,5 Tabletin telefon olarak kullanılmasını açıklarsanız sevinirim. Galiba root lamak lazım. Ama bununla ilgili bir root göremedim.buraya bilgi verirseniz sevinirim.
1. Hiçbir şeyi hazırda beklemem. Araştırır bulurum. Ancak bu konunu biraz yabancısı olduğum için yazdım. Sizi de zaten araştırırken buldum. 2. Bunu bir karşılama mesajı kabul ederek birazda üzüldüm. Tabi yaş (70) itibariyle.Herşeyi hazırda bekleme arkadaşım. Cihaza telefon özelliği kazandırmak zaten yasal değil. Aramayı google üzerinden yaparak bulunuz.
1. Hiçbir şeyi hazırda beklemem. Araştırır bulurum. Ancak bu konunu biraz yabancısı olduğum için yazdım. Sizi de zaten araştırırken buldum. 2. Bunu bir karşılama mesajı kabul ederek birazda üzüldüm. Tabi yaş (70) itibariyle.
3. Kişiye, google da biraz araştırarak davranırsanız sevinirim. Yani LeProfBABA kimmiş. Neyse, iyi çalışmalar.
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
evet tüm uygulamaları denedim cihaz varsayılan sms uygulaması yapmadığından tümü yararsız
tek çare rom gibi görünüyor
ama nasıl uygun olanı bulacağız bilmiyorum
facebook mesennger yükle hocam onda varsayılan sms uygulaması olarak görüyorSlm yeni aldığım via L8 tableti konuşma olmasada sadece sms alması için ne yapabiliriz. Yada uygun bir başka rom varmı şimdiden teşekkür ederim
facebook mesennger yükle hocam onda varsayılan sms uygulaması olarak görüyor
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Merhaba tabletin telefon özelliğini nasıl açabiliriz.
Casper cihazlarda boot kilidi var. Modem dosyasının patch ve cihazında root edilmesi lazım. O yüzden de imkansız gibi görünüyor.
Söylemesi ayıptır, diğer hattımda note 8 var, onu bile kulağıma götürürken garibime gidiyor. O yüzden 8310 kullanıyorum.![]()
1 ve 2 ye cevabımız; üzülmenize gerek yok, kimse size kırıcı davranmadı, sadece uyarı ve bilgi sunduk. Birşeyin yasal olmadığı söylendi size. Forum kurallarına göre forumdan devamlı faydalanabilirsiniz. Ama ben buyum şuyum iması ile asla olmamalı.
3 e cevabımız;
Kim olduğunuz beni ilgilendirmiyor. Bende 47 yaşındayım. Burada kişiye özel çalışmamız yok. Cevabınızı verdik, uzatmanıza gerek yok. Yanlış birşey söylemedik. İstediğiniz şey yasal değil dedik. Yanlış mı söylemişiz. Eğer arayacaksanız, gidin başka konumlarda arayın dedik. Forumu gezerseniz, yardım isteyen herkese cevap vermeye çalıştığımızı göreceksiniz. Ha siz ben bilmem ne babayım diye özel muamele istiyorsanız o sizin meseleniz. Google araştırıp sizin kim olduğunuzu öğrenme durumunda da değilim. Karşınızdakini küçümsemeyin, sizde araştırın. Buralarda bizler dirsek çürütüyorsak, boş gezenin boş kalfası olduğumuzdan değildir. Sanırım bizden zorla almak istediğiniz cevapta buydu.
Kaç inçlik telefon işinizi görür powerway in telefon destekli 8'' lik bir cihazı mevcut araştırın isterseniz.Büyük ekranlı tablet aynı zamanda telefon olarak kullanabileceğim bir cihaz ararken konuyu gördüm yalnız kafama takılan bir mantıksız yasa ve forum kuralı dikkatimi çekti ki zaten imesisi üzeinde olan bir cihazda telefon görüşmesi yapmak nasıl yasa dışı olabilir ve üzerinde imeisi olan bir cihazın imeisini değiştirmeden telefon özelliğini edinmeyi istemek nasıl forum kurallarına aykırıdır anlayamadım. Neyse 7" den büyük ekranlı telefon aramaya devam.
Büyük ekranlı tablet aynı zamanda telefon olarak kullanabileceğim bir cihaz ararken konuyu gördüm yalnız kafama takılan bir mantıksız yasa ve forum kuralı dikkatimi çekti ki zaten imesisi üzeinde olan bir cihazda telefon görüşmesi yapmak nasıl yasa dışı olabilir ve üzerinde imeisi olan bir cihazın imeisini değiştirmeden telefon özelliğini edinmeyi istemek nasıl forum kurallarına aykırıdır anlayamadım. Neyse 7" den büyük ekranlı telefon aramaya devam.
Büyük ekranlı tablet aynı zamanda telefon olarak kullanabileceğim bir cihaz ararken konuyu gördüm yalnız kafama takılan bir mantıksız yasa ve forum kuralı dikkatimi çekti ki zaten imesisi üzeinde olan bir cihazda telefon görüşmesi yapmak nasıl yasa dışı olabilir ve üzerinde imeisi olan bir cihazın imeisini değiştirmeden telefon özelliğini edinmeyi istemek nasıl forum kurallarına aykırıdır anlayamadım. Neyse 7" den büyük ekranlı telefon aramaya devam.
Hocam dosya silinmiş yeni bir link verebilir misiniz?