- 22 Eyl 2018
- 1
- 2
- 3
- 48
Arkadaşlar casper via s28 yeniden yükleyeceğim ama yazılımı bulamadım yardım lütfen
Konuyla ilgili bir gelişme varmıdır acaba banada casper S28 rom lazım.
![]()
HOCAM MERHABALAR ÖNCELİKLE RAM SAMSUNG BAKTIM SAMSUNG ROMU YÜKLÜYORUM AMA TABLET AÇILIRKEN BEYAZ EKRAN GELİYOR NANYA YI MI DENEMELİYİM YOKSA BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Hocam sanırım benim elimdeki cihaz 2 gb ramli model ondan uyuşmuyor galiba çünkü rom atmadan once görüntü sağlamdıEkran problemli olabilir yada fleksi yerine tam oturmamış olabilir. V1 yazılımı ayrıyeten yaptıklarına göre vardır bir farkı cihazınız mtk yazılım denemesi yapabilirsin.
Hocam sanırım benim elimdeki cihaz 2 gb ramli model ondan uyuşmuyor galiba çünkü rom atmadan once görüntü sağlamdı
Rica etsem 2 gb ramli modelin Rom unu yenileyebilir misiniz. 2gb rom da sorun var klasöre çikarırken hata veriyor 300 mb civarı bu Rom sanırım sıkıntı var.Şimdiden teşekkürler.
Denedim hocam maalesef benim düşüncem Rom un boyutunun küçük olması itibariyle de dosyada sıkıntı olduğu yönünde.Çünkü 300 mb civarlarında.Bu arada 7zip ile de denedim çıkartmıyor.Bir deBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.'ı güncelleyip deneyebilir misiniz?
Cok makbule geçer valla hocam cihaz pert kenarda bekliyor 2Gb lık Rom u eksiksiz bulabilirseniz süper olur.2gb olan dosya hatalı farklı kaynaktan temin edebilirsek link ekleriz.
Cok makbule geçer valla hocam cihaz pert kenarda bekliyor 2Gb lık Rom u eksiksiz bulabilirseniz süper olur.
Hocam merhaba altta da belirttiğim gibi 2gb ramli modelin romunda sıkıntı var yeniden upload veya bulma şansınız var mı?Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Cok iyi olur hocam tablet şuan çöp kenarda beklior2gb olan dosya hatalı farklı kaynaktan temin edebilirsek link ekleriz.