Benzer bir cihaza yazılım yüklemesi yapmıştım.
Burada bulunan yazılımı indirerek, yazılımın içinden çıkan sürücü ve araçları dener misiniz?
Bir de, sürücülerin Aygıt Yöneticisi'nde nasıl göründüğünü görmek için buraya bakabilir misiniz?
Yazılım yükleme işlemleri sırasında sorun yaşanıyorsa:
Farklı USB kablo, USB port, sürücü ve yazılım yükleme aracının farklı versiyonları denemek sorunu çözebilir.
Dostlar sorunu sonunda buldum. Öncelikle yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Ama wifi sorunu devam ediyor yazılımsal değilmiş önemli değil önemli olan öğrenmek...
Sorunun çözümü;
1-Cihazı USB kablo ile bağladıktan sonra aygıt yöneticisinden internetten tarayarak güncellemek gerekiyor.
2-Cihaz DROIDBOOT modunda iken aygıt yöneticisinden internetten tarayarak tekrar güncellememiz gerekiyor.
3-Asıl en büyük sorun ise Intel Phone Flash Tool 4.4.4.0 sürümünde DNX modu sürücüsü yok bu yüzden
PHONE FLASH TOOL 5.8.4.0 sürümünü indirip içinde bulunan DNX driver paketiyle birlikte kurmamız gerekiyor.
4-Bu aşamaları kaydettikten sonra en basit haliyle kurduğumuz yeni sürüm Intel Phone Flash Tool'u kullanarak yazılımı kolayca yükleyebiliriz...
Dostlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yapamadığım şeyi çabalayarak bi yerlere varabilmek benim için çok değerli. Hayırlı günler