- 27 Ocak 2018
- 4
- 0
- 1
- 37
Teşekkür ederim önerileriniz için. Sonunda yükleyebildim, ancak sorun devam ediyor. Sanırım donanımsal bir sorun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Rica ederim. Tekrar yükleyin. Belki sorun hallolur.Teşekkür ederim önerileriniz için. Sonunda yükleyebildim, ancak sorun devam ediyor. Sanırım donanımsal bir sorun.
Bu rom GM 4G telefona yüklenebilirmi ? Sıkıntı çıkarırmı ?Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Plus olan değil GM5 modelinin qfill stock romu linki kopyalayıp tarayıcı sekmesine yapıştırın tek hat ve çift hat dosya içinde mevcut ayrıca fabrika yazılımı da var bu rom nette hiç bir yerde yok
Bu rom GM 4G telefona yüklenebilirmi ? Sıkıntı çıkarırmı ?
Yani şimdi 4G telefonuma qfil Programı ile GM5 (plus olmayan) telefona ait qfil romu atabilirmiyim. Sonuç ne olur.Aslına bakarsanız doğru. 4G yazılımı 5D ye atılabiliyor. Ben bunu aylar önce farkettim. Yanlışlıkla 4G içine 5d boardu yerleştirilmiş servisimizde. Bizde yazılım attık çalışmıştı. Yani 5D boardu 4G olarak açılmıştı. Ondan sonrada Frp olayında 4G deki yöntemle 5D leri açmaya başladık. Bir önceki yorumumu geri alıyorum. Bazı üyeler ilgili olmayan başlıklar altında başka cihazlar hakkında soru soruyorlar. Bizde artık neredeyse cevapları otomatiğe bağladık.
Arkadaşlar bu rom " GM 5 PLUS dual " mi. " GM 5 dual " mi ?
Başlıkta gm 5 d yazıyor. Yorumda bir arkadaş gm5 plus dual demiş. anlamadım gitti..
Konu başlığındaki romu denemedim ama konuya cevap olarak yazılmış yukarda alıntı yaptığım mesajdaki rom GM5 (Plus olmayan) modelin romuBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Plus olan değil GM5 modelinin qfill stock romu linki kopyalayıp tarayıcı sekmesine yapıştırın tek hat ve çift hat dosya içinde mevcut ayrıca fabrika yazılımı da var bu rom nette hiç bir yerde yok
hocam gm5 d qfl ile stock rom yukleyebılırmıyım *