- 29 Haz 2017
- 24
- 2
- 3
- 45
general mobile e-tab 4 komut yok hatasının bir çözümü varmı arkadaşlar.tuşlarla oynadım ama yine aynı komut yok da takılı kalmış
general mobile e-tab 4 komut yok hatasının bir çözümü varmı arkadaşlar.tuşlarla oynadım ama yine aynı komut yok da takılı kalmış
→ İlk olarak cihazın Vol (+) ve Power tuşlarına basılı tutarak Recovery mod ekranına giriyoruz.general mobile e-tab 4 komut yok hatasının bir çözümü varmı arkadaşlar.tuşlarla oynadım ama yine aynı komut yok da takılı kalmış
e-tab 4 de bu işlemler işe yaramaz uart lazım çinden 1 tane sipariş edecem
BU iki yoluda denedim fakat halen olmuyor acil yardım lazım.Recoverye girdiğinizde Komut Yok yazılı çirkin android simgesi çıkarsa;
1. Yol: Power butonuna basılı tutarak Vol+ yada V- tuşuna basmak.
2. Yol: Vol+ ve Vol- tuşlarına basarken Power tuşuna basmak.
denedim fakat cıhazdan sadece yenileniyormuş gibi ekran gidip geldiAndroid simgesi geldiğinde tuşların hepsine aynı anda 3 sn basılı tut.
Deniyorum fakat bir türlü yakalaymadım daha detaylı olarak anlatırsanız belki yapabilirim yardımcı olusanız çok iyi olurTamam girdi cıktı recovery menüye tuşları bırakırkende aynı anda bırak yakalarsın.
Cihazınız ne durumda bilmiyorum eğer menüsü açıksa u.h.a ayarları açıksa miracle box ile recovery moda alabilirsiniz. Miracle box in crack dosyası iş görür deneyin.general mobile e-tab 4 komut yok hatasının bir çözümü varmı arkadaşlar.tuşlarla oynadım ama yine aynı komut yok da takılı kalmış
peki recorveriy hasarlı ise düzelme şansı varmı? varsa nedir?Son ihtimal, recovery hasarlıdır.