Farklı kablolar ve usb portlarını denedim malesef işe yaramadı oldukça can sıkıcı bir durum
Cihazınızın USB portunu kontrol ettiniz mi?
Farklı kablolar ve usb portlarını denedim malesef işe yaramadı oldukça can sıkıcı bir durum
Nasıl bir kontrolden bahsediyoruz acabaCihazınızın USB portunu kontrol ettiniz mi?
Nasıl bir kontrolden bahsediyoruz acaba
Nasıl bir kontrolden bahsediyoruz acaba
Şimdi ne desem bilemedim.
Gerekli kontrolleri yapabilmek için çeşitli yöntemler ve araç gereçler mevcut.
En basit kontrol yöntemi Avomete/Multimetre ile yapılabilir.
USB baklo bağlandıktan sonra USB kablonun ucu ile ana kartın USB portunun uçlarının değerleri ölçülebilir.
Siz bu konularda ne kadar bilgilisiniz bilmiyorum.
Bu nedenle daha ne yazsam bilemedim.
Hiç anlamam bunlardan açıkcası gösterdiğim elektronikçiler de anlamıyordu sanırsam birkaç kere verdim ama yapabilen çıkmadı aralarından bursadaBuna veBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bir bakın belki yararlı bir şey olur.
Hiç anlamam bunlardan açıkcası gösterdiğim elektronikçiler de anlamıyordu sanırsam birkaç kere verdim ama yapabilen çıkmadı aralarından bursada
Güç tuşu ve ses kısma basılı tut olmazsa güç tuşu ve ses açma tuşlarına bas.recovery moda girmiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekürler
Arkadaşlar download mode açmanın başka yolu varmı teşekkürler
yıl 2024 maddiyatsızlıktan bu tabletle uğraşıyoruz Allah rızası için yardım edebilecek var mı evde 2 çocuk var tablet istiyorlar okulun verdiği tabletlere hiç bişey yüklenmiyor androidleri 4.2.2 de kaldığı için ROOT attım bişeyler oldu gibi ama daha custom rom yüklememiz gerekliymiş ama hiç bir yerde destek bulamadım yapay zekayada sordum ondanda fayda yok nasıl bişeydir bu anlamadım elimde 2 tane sağlam cihaz var ama hiç bişey yükleyemiyoruz yardımcı olur musunuz bi custom rom yükleyelim android 8 filan olsa yeterli olur sanırım