edex46 Üye Kayıtlı üye 10 Kas 2019 40 2 8 34 5 Mar 2020 #1 Selamunaleyküm GeneralMobile 5 Plus ekran değiştim açılana kadar herşey normal ama açılır açılmaz ekran gidiyor. Geri gelmiyor. Herkese Kolay Gelsin
Selamunaleyküm GeneralMobile 5 Plus ekran değiştim açılana kadar herşey normal ama açılır açılmaz ekran gidiyor. Geri gelmiyor. Herkese Kolay Gelsin
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,561 5,671 163 www.yavuzcakar.com 6 Mar 2020 #2 Cihazınızın ekran değişim işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cihazınıza yeniden yazılım yüklemesi yapmanız faydalı olabilir.
Cihazınızın ekran değişim işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cihazınıza yeniden yazılım yüklemesi yapmanız faydalı olabilir.
edex46 Üye Kayıtlı üye 10 Kas 2019 40 2 8 34 6 Mar 2020 #3 Paradox' Alıntı: Cihazınızın ekran değişim işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cihazınıza yeniden yazılım yüklemesi yapmanız faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Ekran değişmedi hocam sadece kamera da toz var diye açtım geri takip açtığım da hayalet ekran la başladı
Paradox' Alıntı: Cihazınızın ekran değişim işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cihazınıza yeniden yazılım yüklemesi yapmanız faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Ekran değişmedi hocam sadece kamera da toz var diye açtım geri takip açtığım da hayalet ekran la başladı
EliteMan Çalışkan üye Yasaklı üye 27 Kas 2019 1,137 528 113 19 6 Mar 2020 #4 filimde bir sorun oluşmuş olabilir
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,561 5,671 163 www.yavuzcakar.com 7 Mar 2020 #5 edex46' Alıntı: Ekran değişmedi hocam sadece kamera da toz var diye açtım geri takip açtığım da hayalet ekran la başladı Genişletmek için tıkla ... Bağlantı noktalarını bir kontrol ediniz. Flex kablolar veya bağlantı noktalarının uçları yerlerinden/yerlerinden oynamış olabilir.
edex46' Alıntı: Ekran değişmedi hocam sadece kamera da toz var diye açtım geri takip açtığım da hayalet ekran la başladı Genişletmek için tıkla ... Bağlantı noktalarını bir kontrol ediniz. Flex kablolar veya bağlantı noktalarının uçları yerlerinden/yerlerinden oynamış olabilir.