- 13 Ocak 2017
- 27
- 5
- 3
- 41
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılımı denemiş miydiniz?
olmadı malesef hata veriyor
Hometech HT7RT modelinin birkaç yazılım versiyonu var.Bendekide resimde görüldüğü gibi.Hometech firması bu yazılımları paylaşıma açmamış.Elinde olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 2226
Sağolun teşekkürler.ama yükleme esnasında hata veriyor.Bu Firmwareyi daha önce bulup denemiştim.Android 4 yüklü bir cihazdan imaj alınmış bir rom.Hometech in sır gibi sakladığı firmware elinde olan arkadaşlardan destek bekliyorum.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ihtiyacınız olan yazılım.
Sağolun teşekkürler.ama yükleme esnasında hata veriyor.Bu Firmwareyi daha önce bulup denemiştim.Android 4 yüklü bir cihazdan imaj alınmış bir rom.Hometech in sır gibi sakladığı firmware elinde olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
burdan indir bende çok aramıştım... arab sitesinde buldum
sitede kullanım klavuzu var bunlar oluyor mu
klavuz var orda rom yokSiz ne yapmak istiyorsunuz?
Cihazınızın yazılımına ihtiyacınız varsaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bir bakınız.
klavuz var orda rom yok
şurdaki anakart ile aynı
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
belki burdan çıkar ama ben atmaktan vazgeçtim frp de cıkacak oda ayrı bi dert diye
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.burda rom var ama denemek lazım tabiki
burdan indir bende çok aramıştım... arab sitesinde buldum
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ihtiyacınız olan yazılım.