- 5 Eki 2017
- 41
- 12
- 8
- 34
Merhaba, arkadaşlar bu tablette hiç bir şekilde usb'den boot yapamıyorum. Biostan yaptığım hiç bir ayarı kabul etmiyor. Secure boot'u kapatmama rağmen usbden boot yapamadım.. Nasıl çözebilirm bu sorunu?
Merhaba, arkadaşlar bu tablette hiç bir şekilde usb'den boot yapamıyorum. Biostan yaptığım hiç bir ayarı kabul etmiyor. Secure boot'u kapatmama rağmen usbden boot yapamadım.. Nasıl çözebilirm bu sorunu?
Teşekkürler yorum için onları kontrol etmiştim. Fakat çözdüm sorunu.. Rufustan boot etme ayarını mbr olarak seçmek gerekiyormuş. Kurtarma bölümünden efi to usb kısmını seçtikten sonra oto boot ediyor. Takılan arkadaşlar için yardımcı olur umarım.
Unutmayın "UEFI için MBR Bölüm Düzeni" seçile olacak. Yoksa uefi disk bulunamadı hatası alırsınız. Kolay gelsin.. Ayrıca malesef Legacy olarak boot etmek mümkün değil arkadaşlar.. UEFI'ye mahkumsunuz.
Merhaba pro tab 7 aynısına sahibim yazılım sıkıntısı yaşıyorum win 10 atayım usb den dedim usb boot ettim ama malesef olmadı usbuyi otg kablosu ile bağlıyorum kablo çalışıyor ama usb okumuyot yada okuyor boot etmiyor yardımcı olurmusunus acaba.Teşekkürler yorum için onları kontrol etmiştim. Fakat çözdüm sorunu.. Rufustan boot etme ayarını mbr olarak seçmek gerekiyormuş. Kurtarma bölümünden efi to usb kısmını seçtikten sonra oto boot ediyor. Takılan arkadaşlar için yardımcı olur umarım.
Unutmayın "UEFI için MBR Bölüm Düzeni" seçile olacak. Yoksa uefi disk bulunamadı hatası alırsınız. Kolay gelsin.. Ayrıca malesef Legacy olarak boot etmek mümkün değil arkadaşlar.. UEFI'ye mahkumsunuz.
Merhaba pro tab 7 aynısına sahibim yazılım sıkıntısı yaşıyorum win 10 atayım usb den dedim usb boot ettim ama malesef olmadı usbuyi otg kablosu ile bağlıyorum kablo çalışıyor ama usb okumuyot yada okuyor boot etmiyor yardımcı olurmusunus acaba.
Bu tablete android kurmayı başardım. Fakat Touchpad, wifi, bluetooth ve sensörler çalışmıyor bu sorunu nasıl aşarım bir bilginiz var mı ?
Neredeyse aynı değil aynı direkŞuan indirdim yazılımı fakat nasıl bağlayacağım konusunda fikriniz var mı? Bundaki bios farklı çünkü. Driverları vs kurdum. Ses açma veya kısma tuşuna basılı tutup usb'yi bağlıyorum tepki yok. Hometech yazısı çıkıp sarj etmeye başlıyor. Bir şekilde bağlamam lazım bunu
Biosu kurcaladım biraz. Yeniden başlatınca Dnx Mode Fastboot bölümüne girdi. Bilgisayara bağladığımda bilgisayar tanıdı tableti. Casper'in dosyalarını flash tool ile başlattığımda tablet Dnx Mode'den çıkıp biosa giriyor. Tekrar Dnx Mode'ye sokup tableti bağlasam da flash hata veriyor.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan klasörlerin içine bir bakınız.
İşinize yarayacak ilginç araçlar bulabilirsiniz.