arkadaşlar herkeze hayırlı işler elime media pad s10-201u tablet geldi yazılımı buldum ama yükleyemedim recovery moda girmiyor cihaz fast moddan recovery yüklemeye çalıştım ama oda olmadı bi fikri olan varsa yardım edebilirmi
arkadaşlar herkeze hayırlı işler elime media pad s10-201u tablet geldi yazılımı buldum ama yükleyemedim recovery moda girmiyor cihaz fast moddan recovery yüklemeye çalıştım ama oda olmadı bi fikri olan varsa yardım edebilirmi
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ama videodakilerini bire bir aynen yapıyorum ama sadece yazıda kalıyor yükleme işlmine geçmiyor bilgisayara fast mode drwlarınıda kabul etmiyor ne deişik bir tablet![]()
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ama videodakilerini bire bir aynen yapıyorum ama sadece yazıda kalıyor yükleme işlmine geçmiyor bilgisayara fast mode drwlarınıda kabul etmiyor ne deişik bir tablet![]()
evet burdaki yöntemide denedim ama ama bu gün cihazı söktüğümde sıvı teması fark ettim emmc çipin etrafı oksitlenmiş temizleyip sonuç yazarımBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan açıklamada, yazılım yükleme işlemi için hafıza kartının kullanılabileceği yazıyor.
Bu yöntemi denediniz mi?
evet burdaki yöntemide denedim ama ama bu gün cihazı söktüğümde sıvı teması fark ettim emmc çipin etrafı oksitlenmiş temizleyip sonuç yazarım
Yazılım sorunsuzca yükleniyor ama başka arıza çıktı boşa zaman harcadık![]()