- 7 Mar 2018
- 71
- 7
- 8
- 41
Deneyiniz bakalım. Ya sorunsuz yükleme yapacak yada direk hata verecektir.
432 i indiriyorum deniyelim hocam
Deneyiniz bakalım. Ya sorunsuz yükleme yapacak yada direk hata verecektir.
Geç indiği için denemedim hocam onu, ücretli olarak başka yerde yaptım.DNS yöntemi ile.C431 hiç bir yerde yokSonuç nedir?
Geç indiği için denemedim hocam onu, ücretli olarak başka yerde yaptım.DNS yöntemi ile.C431 hiç bir yerde yok
LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geç indiği için denemedim hocam onu, ücretli olarak başka yerde yaptım.DNS yöntemi ile.C431 hiç bir yerde yok
LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur hocam,bu bölge cihazı sorunlu çıktı , diğerleri hep var piyasadaGeçmiş olsun.
Yakında bunların dosyaları piyasaya çıkar.
Peki Dub-LX1 C636 serisine uygun Repair rom varmı elinizde board software olmayacak
peki bu rom ile ile işlem yapılabileckmiyizCihazınız DUB-LX2 Siz yorumda DUB-LX1 demişsiniz?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazılımı indirip yüklemeniz lazım.
Hata vermesi yüksek ihtimal, Denemekte fayda var.
peki bu rom ile ile işlem yapılabileckmiyiz
denendi fakat RSA Kilidi olduğu için sürüm düşürmek Testpoint olmadan İmkansız gibi gözüküyor![]()
ben denemedim ama senin istediğin sürümühocam bana acil ücretsiz dub-lx1 c461 repair dosyası lazım elinzde varmı
hocam bana acil ücretsiz dub-lx1 c461 repair dosyası lazım elinzde varmı
edl moda Huawei Y7 2019 DUB-LX1 143 (C185) bu sürümü mü flaşlcm ustamben denemedim ama senin istediğin sürümü
bu sürüm ile düşürdüklerini gördüm umt ile
edl modda imei yapmak için bu sürümü kullanıyorlar
hiç bi şekilde ben ve mobil kulüp sorumluluk kabul etmiyoruz
denemek yada denememek size aittir biz sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz
arama bölümüne yazarsan çıkarHuawei Y7 2019 DUB-LX1 143 (C185)
umt için arka kapak açılıp edl mod ta yani çımbızlama ile yapılıyoredl moda Huawei Y7 2019 DUB-LX1 143 (C185) bu sürümü mü flaşlcm ustam