Merhabalar
Elimde inca rasch 8" tablet var. Sitesinde uygun rom yok
Cpu>RK3066
Anakart id > TVE811S-V1.3
Yardımcı olurmusunuz ?
Çok sağolun büyük bir dertten kurtardınız beniBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılımı deneyebilir misiniz?
Bu yazılım Sumvision Cyclone Voyager 8'e aitmiş ve bu cihazda sorunsuz bir şekilde çalışıyormuş.
Çok sağolun büyük bir dertten kurtardınız beni![]()
merhabalar. elimde inca rasch tablet var. açmaya çalıştığımda ilk açılıştaki renkli ekran sürekli resetleniyor. hard reset atmaya çalıştım. ses açma ve power tuşuyla, android sembolü geliyor kalıyor. bundan sonra hangi tuş ihtimalini denediysem hiç bir şey olmuyor. yardımcı olabilir misiniz acaba
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılımlara göz atar mısın?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılımlara göz atar mısın?
model numarası etiketinde IT-008 olarak yazıyor
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.paylasilan bir kac yazilim var model numaralari birbirine uyuyorsa belki yardımı dokunur.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halen rom araştırması yapıyorum. Bulduğumda konuya ekleyecm.Paylaştığınız bağlantılardaki dosyalar ne yazık ki 3G modemlere ait dosyalar.
Halen rom araştırması yapıyorum. Bulduğumda konuya ekleyecm.
Hocam sizin kadar tecrübe sahibi olabilsem geliştirip üstüne çok şey yaparımda işte yıllarca özel sektörde sabah sekiz akşam yedi çalşınca insan kendini geliştirmek istediği noktayı kaçırabiliyor.Ama burda bu iş alanında sizleri şahsen tanımıyor olsamda siz,serdar bey symbazz hem yoluma ışık hemde birer idolsünüz benim için. Birseyler eklemek bir seyleri deşiştirmek için çok çalışıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim.
Yazılımı denediniz mi?
Merhaba yönetici arkadaş, dosyayı indiremiyorum, bana özel olduğunu söylüyor, dosyayı yayınlayabilir misiniz?