Yazılımı Lg Flash Tool ile yükleyebilirsiniz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
indirebilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cihaziniz çöktüğünde apklerin cok ise yarayacağını düşünmüyorum. Paylasim sebebim dil icin degil zaten.com.wowapp.localemorepro_558app.com.apk apk yüklemek yeterli bence ustam
Cihaziniz çöktüğünde apklerin cok ise yarayacağını düşünmüyorum. Paylasim sebebim dil icin degil zaten.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah olur mu hiç hepimiz burda birbirimize destek ve paylaşım için burdayız paylaşmak güzeldiremeğine sağlık ustad sadece dil olduğunu sandım özür dilerim
Galiba benim ilk mesajim kaba olmus yada oyle hissettirdim.Sizde kusura bakmayinemeğine sağlık ustad sadece dil olduğunu sandım özür dilerim
com.wowapp.localemorepro_558app.com.apk apk yüklemek yeterli bence ustam
Ne demek bende size teşekkür ederim. Hersey icin.
Ne demek bende size teşekkür ederim. Hersey icin.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
link kırılmış ustalar
@Paradox, Selamun aleyküm üstadım şu modelin tam romunu nereden bulabilirim. Linkteki siteden bir iki tane indirdim. %11 de takılı kalıyor sürekli,türkçesini de bulamadım yardımcı olabilir misin acaba ?
@Soulfly, burada bir sürü yazılım var üstad yukarıda belirttiğim gibi iki tanesini indirdim zaten buradan onlar da %11 de takılı kalıyor uyumlu olmadığı için hangisi uyumlu onu biliyor musunuz diye sormuştum ben
Teşekkür ederim. Başka bir yolu yok mudur pekiElimde cihaz olmadığı için net bir şey diyemiyorum.
Tek tek denemeniz gerekiyor.
Teşekkür ederim. Başka bir yolu yok mudur peki
Ücretli paketler yardımı ile indiriliyormuş. Hal böyle olunca indirme yapamayacağım. Yine de ilginize teşekkür ederim yapacak bir şey yokBirdeBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazılımları denemeniz lazım.
Ücretli paketler yardımı ile indiriliyormuş. Hal böyle olunca indirme yapamayacağım. Yine de ilginize teşekkür ederim yapacak bir şey yok