- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
arkadaslar pocco x3 dosyaları
Dosya Sifresi: mobilkulub
Dosya Sifresi: mobilkulub
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
dıag port acarken ıkı sefer acın ustamimei onarım için bunu denedim ama diag port açtığımda bilgisayarda port görünüyor, qpst backup dosyası aldığım an qpst error verip 98% de kaldı hep. Bunu eksiksiz yapabilir miyim bilmiyorum, attığım o linkte her bölümünde ayrı sorun çıktı karşıma. poco x3 nfc için onarım yapmam lazım ama bir türlü olmuyor
Diag port tek sefer açıyorum, su kodunuda önceden giriyorum, iki kez diag port açmayı deneyeyim o zaman, abd shell kısmından olacak değil mi ?dıag port acarken ıkı sefer acın ustam
Teşekkürler deniyorum şu anda, olmaz ise siz'e team gönderirimevet yapamazsanız team atın bana
yardımcı olabilirimTeşekkürler deniyorum şu anda, olmaz ise siz'e team gönderirim
Bu gün magisk yüklemiştim twrp ile ama magisk'i sildim, şimdi ise tüm işlemleri baştan başlattım, bu kez komutlar ile twrp menüsüne girip, magisk dosyasını yükledim, şimdi ise telefonda magisk çıkmıyoryardımcı olabilirim
teamwiever atın hocamBu gün magisk yüklemiştim twrp ile ama magisk'i sildim, şimdi ise tüm işlemleri baştan başlattım, bu kez komutlar ile twrp menüsüne girip, magisk dosyasını yükledim, şimdi ise telefonda magisk çıkmıyor
sorunsuz şekilde halledildiBu gün magisk yüklemiştim twrp ile ama magisk'i sildim, şimdi ise tüm işlemleri baştan başlattım, bu kez komutlar ile twrp menüsüne girip, magisk dosyasını yükledim, şimdi ise telefonda magisk çıkmıyor
Telefon en iyi şekilde halledildi ve eskiden 1-2 saniyede hat geç buluyordu şimdi çok hızlı hat bulunuyor, çok güzel ilgilendi hiç bir sorun çıkmadısorunsuz şekilde halledildi![]()
hocam teamwiever verin yardımcı olayım istersenizusta tam olarak kademe olarak söyleye bilir misiniz ?
tabii ki burdan numara veremiyorum teamwiever adresinizi bırakırsınız ordan iletişim adresi bırakırım sizeusta telefon 1 hafta sonra gelecek o zaman yardımcı olabilr misiniz ? rica etsem
çok saolun usta şimdi bırakayım siz bağlanın bırakın ben tekrar size dönerim 479 760 771 3qaq92tabii ki burdan numara veremiyorum teamwiever adresinizi bırakırsınız ordan iletişim adresi bırakırım size
burdayım hocamUSTA ORDAMISIN