Cihazınız açıkken mi yazılım yüklemeye çalışıyorsunuz?
Son düzenleme:
Cihazınız açıkken mi yazılım yüklemeye çalışıyorsunuz?
hayır zaten cıhaz sıfırlama yaparken hata verıp bu konuma geldi suandada acmıyorum
cihaz vestel venus v3 5040 (5045 diye de geçiyor ) suan dedıgınız pozızyonda telefon zaten cesıtlı guncelleme ındırdım hıc bırısı olmadı cıldırmak uzereyımCihazınızın markası ve modeli nedir?
Güç tuşuna otuz saniye basılı tuttuğunuzda cihazınız kapanıyor mu?
tw verip bağlanma şansınız varsa cok sevınırımcihaz vestel venus v3 5040 (5045 diye de geçiyor ) suan dedıgınız pozızyonda telefon zaten cesıtlı guncelleme ındırdım hıc bırısı olmadı cıldırmak uzereyım
cihaz vestel venus v3 5040 (5045 diye de geçiyor ) suan dedıgınız pozızyonda telefon zaten cesıtlı guncelleme ındırdım hıc bırısı olmadı cıldırmak uzereyım
formdaki herşeyi denedım bana Qfil ile atacagım yazılım lazım cok yazılım ındırdım denedım olmadı yada ben beceremedım bılmıyorum suan kafayı yedırtecek bildiginizBurada bulunan konuya bakmış mıydınız?
formdaki herşeyi denedım bana Qfil ile atacagım yazılım lazım cok yazılım ındırdım denedım olmadı yada ben beceremedım bılmıyorum suan kafayı yedırtecek bildiginiz![]()
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) olarak görünüyor suan
suan var cunku yazılımları sildim olmadı dıyeDonanım üzerinde ünlem işareti var mı?
bana özelden veya mail üzerinden ulaşa bilirmisiniz derdimi detaylı anlatayımsuan var cunku yazılımları sildim olmadı dıye
şuan en güncell hali bu bu hatalar başladı diger hatalar bitip
şöyle bir hata alıyorum