ibrahimsfz Yeni üye Kayıtlı üye 1 Şub 2019 3 0 1 44 1 Şub 2019 #1 Reeder a10ix anakart versiyon 1 modelinde tablet şarj almıyor , şarj ünlem işaretinde kalıyor?
M Machine Çalışkan üye Kayıtlı üye 31 May 2018 851 341 63 Türkiye 2 Şub 2019 #2 ibrahimsfz' Alıntı: Reeder a10ix anakart versiyon 1 modelinde tablet şarj almıyor , şarj ünlem işaretinde kalıyor? Genişletmek için tıkla ... Galiba Reeder genelinde hemen hemen bu sorun var. Bilgisayar yahut televizyon üzerinden usb kablosuyla şarj etmeyi deneyin. İşe yarayabilir.
ibrahimsfz' Alıntı: Reeder a10ix anakart versiyon 1 modelinde tablet şarj almıyor , şarj ünlem işaretinde kalıyor? Genişletmek için tıkla ... Galiba Reeder genelinde hemen hemen bu sorun var. Bilgisayar yahut televizyon üzerinden usb kablosuyla şarj etmeyi deneyin. İşe yarayabilir.
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 4 Şub 2019 #3 ibrahimsfz' Alıntı: Reeder a10ix anakart versiyon 1 modelinde tablet şarj almıyor , şarj ünlem işaretinde kalıyor? Genişletmek için tıkla ... Öncelikle cihazınızın şarj cihazını ve USB portunu kontrol ediniz. Mümkünse batarya ölçümü de yapınız.
ibrahimsfz' Alıntı: Reeder a10ix anakart versiyon 1 modelinde tablet şarj almıyor , şarj ünlem işaretinde kalıyor? Genişletmek için tıkla ... Öncelikle cihazınızın şarj cihazını ve USB portunu kontrol ediniz. Mümkünse batarya ölçümü de yapınız.
ibrahimsfz Yeni üye Kayıtlı üye 1 Şub 2019 3 0 1 44 7 Şub 2019 #4 Paradox' Alıntı: Öncelikle cihazınızın şarj cihazını ve USB portunu kontrol ediniz. Mümkünse batarya ölçümü de yapınız. Genişletmek için tıkla ... Yaptım sağlam anakart la alakalı
Paradox' Alıntı: Öncelikle cihazınızın şarj cihazını ve USB portunu kontrol ediniz. Mümkünse batarya ölçümü de yapınız. Genişletmek için tıkla ... Yaptım sağlam anakart la alakalı
ibrahimsfz Yeni üye Kayıtlı üye 1 Şub 2019 3 0 1 44 7 Şub 2019 #5 illegal27' Alıntı: Galiba Reeder genelinde hemen hemen bu sorun var. Bilgisayar yahut televizyon üzerinden usb kablosuyla şarj etmeyi deneyin. İşe yarayabilir. Genişletmek için tıkla ... Denedim olmadı
illegal27' Alıntı: Galiba Reeder genelinde hemen hemen bu sorun var. Bilgisayar yahut televizyon üzerinden usb kablosuyla şarj etmeyi deneyin. İşe yarayabilir. Genişletmek için tıkla ... Denedim olmadı
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 8 Şub 2019 #6 ibrahimsfz' Alıntı: Yaptım sağlam anakart la alakalı Genişletmek için tıkla ... Olabilir.