Size sonsuz teşekkür ederim. Haber bekliyor olacağımNasipse uygun bir zamanda konu ile alakadar olmaya çalışacağım.
Size sonsuz teşekkür ederim. Haber bekliyor olacağım
Hocam ekran kablosu dediğiniz kısmı tam anlayamadım.Entegrenin resmini de iletiyorum buyrun.
(Tekrardan dosya boyutu yüksek diye bir siteye up ettim.)
Hocam size çok ama çok teşekkür ediyorum.Yardımcı olacağınızdan gram şüphem yok.İyi akşamlar dilerim.Tamamdır, nasipse müsait olur olmaz konu ile alakadar olmaya çalışacağım.
Hocam size çok ama çok teşekkür ediyorum.Yardımcı olacağınızdan gram şüphem yok.İyi akşamlar dilerim.
Öncelikle uğraşlarınız için teşekkür ederim hocam.Cihazın 1 kablosunu yanlışlıkla anakarttan söktüm.Onun tamirini yaptıkdan sonra sizlerle tekrardan iletişime geçerim.Tekrar ve tekrar teşekkür ederim.Görseller ne yazık ki bir işime yaramadı.
O kadar aradım taradım ama ne yazık ki bu cihazın dokunma paneli ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.
Uzak bağlantı ile cihazınıza bağlanıp donanımı incelemek işe yarayabilir.
Öncelikle uğraşlarınız için teşekkür ederim hocam.Cihazın 1 kablosunu yanlışlıkla anakarttan söktüm.Onun tamirini yaptıkdan sonra sizlerle tekrardan iletişime geçerim.Tekrar ve tekrar teşekkür ederim.
slm hocam ben bu verdin linke firmwer indirmek icin biturlu gidemadim lutfen dosyaya ban ata bilirmisinCihazınıza cihazınızın orijinal yazılımını mı yüklediniz?
slm hocam ben bu firm
slm hocam ben bu verdin linke firmwer indirmek icin biturlu gidemadim lutfen dosyaya ban ata bilirmisin
hocam link varsa paylaşırsan sevinirimYazılım indirme bağlantısı kaldırılmış.
Hala bu yazılıma ihtiyacınız var mı?
hocam link varsa paylaşırsan sevinirim