- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41

Twrp
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Root
![]()
Twrp
Root
Linkler sağlam şimdi baktım kontrol ettim.serdar bey linki indirmiyor
504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.
Linkler sağlam şimdi baktım kontrol ettim.
Cihazın modeli tam uyumlu mu? Çıkan yazıları resim atarsanız konuya yardımcı olayım.yuklediğimde sarı yazılar arkasına kırmız yazılarla failed yazıyor neden olmuyor acaba?
Cihazın modeli tam uyumlu mu? Çıkan yazıları resim atarsanız konuya yardımcı olayım.
valla inananın 2 gündenberi nette arıyorum tüm rootları denedim ama yuklemiyor telefonserdar bey eke ekledim resimleri tm model sm-a800f
Android sürümü nedir şu an cihazınızın?valla inananın 2 gündenberi nette arıyorum tüm rootları denedim ama yuklemiyor telefon
Android sürümü nedir şu an cihazınızın?
Cihazı temiz bir formatlayın gerekirse yazılım yükleyin. Sonra ayarlara girip Gmail çıkış yapın. Oem kilidi varsa açın, usb hata ayıklama açın ve tekrar deneyin.
Odin ile twrp yükleme yaparken odin programında auto tikini kaldırıp öyle deneyin. Ve işlem bittiği zaman pass yazısı çıktığı zaman cihazı usb'den sökelim ve kapatalım sonra ses açma home power ile recovery moda alalım.aynen yaptım dediklerinizi fakat aynı failed hatası veriyor
bu şekil miOdin ile twrp yükleme yaparken odin programında auto tikini kaldırıp öyle deneyin. Ve işlem bittiği zaman pass yazısı çıktığı zaman cihazı usb'den sökelim ve kapatalım sonra ses açma home power ile recovery moda alalım.
Diğer yöntem ise cf root yüklemek. Onu daBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.Cihazınızı bulup dosyasını indirin. Odin ile yükleme yaparken auto tiki işaretli olsun.
allah razı olsun sizden sonunda rootlandı serdar bişey sorsam ıme yazman gerekli telefonada hangi program ile yapabilrim acabaDoğrudur bu şekilde olacak.
Box olmadan imei yazamazsınız. Yazsanız bile şebeke çekmez onun içinde gene box lazım.allah razı olsun sizden sonunda rootlandı serdar bişey sorsam ıme yazman gerekli telefonada hangi program ile yapabilrim acaba
biraz yabancıyım box nedir acaba ?Box olmadan imei yazamazsınız. Yazsanız bile şebeke çekmez onun içinde gene box lazım.
Sitede Box Ve Dongle Araçları diye konuya bakın. Z3x ve octoplus box işinizi görür. Gerekli açıklamalar var.biraz yabancıyım box nedir acaba ?