- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Arkadaşlar cihazın Samsung Account şifresi unutulmuş. Z3x'te sadece frp desteği var. Bu yüzden Samsung Account iptal edemiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Hocam Samsung Account varsa cihazı sıfırlamak için mecburen Samsung account kaldırılması gerekli.Cihaz normal açık ise usb hata ayıklama aç, sonra oem kilidini, aç Gmail kaldır ve sıfırla samsung account istemiyor. Ama Sıfırlama işlemini recovery moddan yap.
Hocam cihazınız açık mı? Çalışıyor mu? Yani ayarlara felan giriliyor mu?Hocam Samsung Account varsa cihazı sıfırlamak için mecburen Samsung account kaldırılması gerekli.
Evet, Hocam.Hocam cihazınız açık mı? Çalışıyor mu? Yani ayarlara felan giriliyor mu?
Hocam gerek yok. Recovery moda girip format atın bu kadar. Bide recovery moda bu cihazlar diğer samsung cihazlar gibi girmez. Onu da sitede paylaştım. Daha önce bir çok kere yaptım. Yani sizin dediğiniz samsung account varken cihaz sıfırlanmaz olayı tamamen yanlış bilgidir. Sadece samsung account varsa ayarlardan Sıfırlama yapmak istediğiniz zaman samsung account hesabı şifresi ister. Ama recovery moddan yapınca herhangi bir sıkıntı olmaz. Tecrübe ile sabittir.Evet, Hocam.
Cihaz açılır vaziyette, oem kilidi ve usb hata ayıklama açık. Fakat sorunu cihazı download moda alıp j320h modeli üzerinden çözdüm.
Üstad aydınlattığın için teşekkür ederim. Birde recovery moda samsung account varken nasıl alabilirim? Konu başlıklarından bulamıyorum.Hocam gerek yok. Recovery moda girip format atın bu kadar. Bide recovery moda bu cihazlar diğer samsung cihazlar gibi girmez. Onu da sitede paylaştım. Daha önce bir çok kere yaptım. Yani sizin dediğiniz samsung account varken cihaz sıfırlanmaz olayı tamamen yanlış bilgidir. Sadece samsung account varsa ayarlardan Sıfırlama yapmak istediğiniz zaman samsung account hesabı şifresi ister. Ama recovery moddan yapınca herhangi bir sıkıntı olmaz. Tecrübe ile sabittir.
Rica ederim hocam. İyi çalışmalar.Üstad aydınlattığın için teşekkür ederim.
Aslında haklısın. Fakat cihaz benim değil. Cihazı satın aldım içinden account çıktıCihaz kullanılıyor madem menuden mail e giriş yapıp açık mı bakın açık ise Samsung account a gelip şifremi unuttum ile gelen mailden şifreyi sıfırlayın sonra şifre oluşturduğunuz hesabı kaldırabilirsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında haklısın. Fakat cihaz benim değil. Cihazı satın aldım içinden account çıktı![]()
Maalesef o da bilmiyor. Hesabından çıkış yapamadı.Cihazı satın aldığınız kişi hesap bilgilerini bilmiyor mu?
Maalesef o da bilmiyor. Hesabından çıkış yapamadı.