Z3x şu an 2018 güvenlik Güncellemesi alan cihazlara patch certificate yaptığında şebeke vermez. Octoplus veya chimera ile yapmanız lazım.Şöyle yaptım ilk önce odin ile android 7.0 yükledim sonra z3x açtım model olarak j710Gn seçtim ve Patch certificate yaptım ama yinede düzlmedi acaba bnmi yanlış yapıyorum ?
android 7.0 daha farklı ülke yazılım ları var (octoplus yok şuan) onlardan yüklesem acaba olur mu bir yerde öyle oldu denilmişti chimera bunu bulmaya çalışacağımZ3x şu an 2018 güvenlik Güncellemesi alan cihazlara patch certificate yaptığında şebeke vermez. Octoplus veya chimera ile yapmanız lazım.
Android 6 sürümüne çekip deneme yapmadım ama bildiğim kadarı ile olmuyordu. Ama tabi gene siz bir deneme yapın.android 7.0 daha farklı ülke yazılım ları var (octoplus yok şuan) onlardan yüklesem acaba olur mu bir yerde öyle oldu denilmişti chimera bunu bulmaya çalışacağım
z3x Android 6 ya yapıyor onda bi problem yok ama android 7 de sizinde dediğiniz gibi cert sıkıntı chimera bulmaya çalışıyorum halaAndroid 6 sürümüne çekip deneme yapmadım ama bildiğim kadarı ile olmuyordu. Ama tabi gene siz bir deneme yapın.
Android 7 sürümünde de yapıyor ama android 7 2018 güncellemesi almamış olması lazım. Yani siz uygun android 7 sürümünde işlemi yapabilirsiniz z3x ile.z3x Android 6 ya yapıyor onda bi problem yok ama android 7 de sizinde dediğiniz gibi cert sıkıntı chimera bulmaya çalışıyorum hala
suan j710Gn 2017 de çıkmış android 7 buldum sammobiledeonu indiriyorum hadi inslah olurAndroid 7 sürümünde de yapıyor ama android 7 2018 güncellemesi almamış olması lazım. Yani siz uygun android 7 sürümünde işlemi yapabilirsiniz z3x ile.
Bugün hafta sonu sammobile.com çalışmıyor. Cihazın recovery ekran görüntüsünü konuya atarsanız bende yardımcı olurum.suan j710Gn 2017 de çıkmış android 7 buldum sammobiledeonu indiriyorum hadi inslah olur![]()
suan free den indiriyorum yazılımı odin ile hata veriyor z3x le atacam sonra root sonra crt hangi sinin ekran görüntüsünü atayımBugün hafta sonu sammobile.com çalışmıyor. Cihazın recovery ekran görüntüsünü konuya atarsanız bende yardımcı olurum.
Cihazın recovery ekran görüntüsünü.suan free den indiriyorum yazılımı odin ile hata veriyor z3x le atacam sonra root sonra crt hangi sinin ekran görüntüsünü atayım
twrp de ama yanımda suan başka telefon yok ekran alırmı ordaCihazın recovery ekran görüntüsünü.
O zaman arama ekranından *#1234# yap çıkan yazıları konuya at. Veya ayarlar kısmına girip yazılım bölümünün bilgilerini özellikle ana bant yazan yerin resmini veya yazılarını konuya at. Öğrenci isen elinde z3x box ne arıyor? Crack mı elindeki z3x box.twrp de ama yanımda suan başka telefon yok ekran alırmı orda(ben telefoncu filan deilim sıradan bir öğrenci ama bu işleri anlayan)
Hocam ayıp olmuyormu elinde z3x box ne arıyorO zaman arama ekranından *#1234# yap çıkan yazıları konuya at. Veya ayarlar kısmına girip yazılım bölümünün bilgilerini özellikle ana bant yazan yerin resmini veya yazılarını konuya at. Öğrenci isen elinde z3x box ne arıyor? Crack mı elindeki z3x box.
Yanında olsun hadi.Hocam ayıp olmuyormu elinde z3x box ne arıyor1dk sonra atıyorum resmi
şimdi bunun içinde Taiwan yüklü yazılım normalde maleyziaYanında olsun hadi.
Şimdi baktım ama bu modele android 6 bile bazı ülkelerde 2018 de gelmiş. Onun için sizin octoplus veya chimera bulmanız lazım. Belli bir ücret karşılığında Uzaktan bağlantı ile yapan kişiler var.şimdi bunun içinde Taiwan yüklü yazılım normalde maleyzia*#1234* veya *#06# yapınca ekrana bişey gelmiyo Taiwanda
Hocam ben şansımı android 7.0 2017 çıkmış maleysia yazılımıyla deniycem yada carck li chimera bulacam yada ücretle bişeyler yapacaz şimdide yazılımı atmıyor boot.img falan filan diyorŞimdi baktım ama bu modele android 6 bile bazı ülkelerde 2018 de gelmiş. Onun için sizin octoplus veya chimera bulmanız lazım. Belli bir ücret karşılığında Uzaktan bağlantı ile yapan kişiler var.
Hocam rahatsız ediyorum ama 2017 android 7 attım cihaza imei null oldu sonra z3x ile imei yazdım repaire bastım ancak modem tipi yok /blunamıyor dedi çözümünüz varmı ?Şimdi baktım ama bu modele android 6 bile bazı ülkelerde 2018 de gelmiş. Onun için sizin octoplus veya chimera bulmanız lazım. Belli bir ücret karşılığında Uzaktan bağlantı ile yapan kişiler var.
Hangi işlemleri yaptınız sırası ile anlatın ona göre çözüm bulalım. Cihaz nasıl o hale geldi.hocam android 7 2017 yazılımı kurdum cihaza imei null oldu imei yi yazdım repair dedim modem bulunamıyor dedi çözüm öneriniz varmı