Arkadaşlar bu cihazın root dosyasına ihtiyacım var elinde bulunan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Son düzenleme:
hocam cf root at j710f aynidır denemiştir?Arkadaşlar bu cihazın root dosyasına ihtiyacım var elinde bulunan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Başlıkta hata var SM-J710FQ
Bende denemiştim bu cihazda hata vermekte anlamadımhocam cf root at j710f aynidır denemiştir?
Bende denemiştim bu cihazda hata vermekte anlamadım
Deniyorum hemen teşekkürler.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Password = ozcan45
Deneyip sonuç yazarsanız sevinirim.
Serdar hocam zip dosyası şifre hatası vermekte ozcan45Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Password = ozcan45
Deneyip sonuç yazarsanız sevinirim.
Serdar hocam zip dosyası şifre hatası vermekte ozcan45
Şifre hatası verdi yineBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.konusu vardı. Şifre öyle yazıyor bazen de ozcan22 yazıyor bide öyle denermisiniz.
Şifre hatası verdi yine![]()
Linki kontrol ettim hocam şifre yazılmış orda ama hata veriyor.
Cihaza yazılım atıp j710 f nin root unu tekrar deneycm.
Hocam yazılımdan sonra j710f nin rootunu kabul etti sorun neydi nerden kaynaklandi anlamadim.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Şifre = HALABTECH
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.sayfayı türkçeye çevirin chrome ile dosyalar ve anlatım hepsi var.
Geçmiş olsun. Zaten herşeyleri aynı, j710f cf root ile mi yükledin. Yoksa twrp ile süper su yükleyip mi yaptın.Hocam yazılımdan sonra j710f nin rootunu kabul etti sorun neydi nerden kaynaklandi anlamadim.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cf root la yapiyorum bunu da öyle yaptım cf root yetiyorGeçmiş olsun. Zaten herşeyleri aynı, j710f cf root ile mi yükledin. Yoksa twrp ile süper su yükleyip mi yaptın.
Yaptığınız cf root konuda paylaşırsanız başkasının da işine yarar.Hocam cf root la yapiyorum bunu da öyle yaptım cf root yetiyor
Bu arada @silivriserdar iyi ki burdasin hocam teşekkür ederim herşey için bu forumdaki her soruna gösterdiğin ilgi alaka ve caban için.Geçmiş olsun. Zaten herşeyleri aynı, j710f cf root ile mi yükledin. Yoksa twrp ile süper su yükleyip mi yaptın.
Rica ederim kardeşim. Sizde iyiki varsınız.Bu arada @silivriserdar iyi ki burdasin hocam teşekkür ederim herşey için bu forumdaki her soruna gösterdiğin ilgi alaka ve caban için.
Ne demek hocam tabiki. Yarin ilk islerimden bir tanesi bunun konusunu paylasmak.Yaptığınız cf root konuda paylaşırsanız başkasının da işine yarar.