Şu şekilde yapabilirsiniz Boot versiyon kaç ise combination dosyasını indirin 7 zip ile açın boot + sboot + cache bu üçlü dosyayı farklı dizin ile 7 ziple tar dosyası oluşturun ve odin ile atın bu birinci yöntem. Yada Boot versiyonu ile aynı combination dosyası indirin ve odin ile yükleyin telefon açılınca fabrika test ekranı gelecektir. oradan imei yazan numaral bir ekran çıkar oradan *#0808# yapıp dm+adb+mtp deyip save and restart deyin. daha sonra parçalanmış userdata dosyası olmayan firmware atın açılmasını bekleyin oem kilidini açtıktan sonra full flash atın
Combınatıon dosyasından çıkartıp resimdeki hale getirdim doğru mu olmuşŞu şekilde yapabilirsiniz Boot versiyon kaç ise combination dosyasını indirin 7 zip ile açın boot + sboot + cache bu üçlü dosyayı farklı dizin ile 7 ziple tar dosyası oluşturun ve odin ile atın bu birinci yöntem. Yada Boot versiyonu ile aynı combination dosyası indirin ve odin ile yükleyin telefon açılınca fabrika test ekranı gelecektir. oradan imei yazan numaral bir ekran çıkar oradan *#0808# yapıp dm+adb+mtp deyip save and restart deyin. daha sonra parçalanmış userdata dosyası olmayan firmware atın açılmasını bekleyin oem kilidini açtıktan sonra full flash atın
Sürekli Aktif olmuyorsunuz yada çok ters zamanlarda yazıyorsunuz yaptığınız işlem hatalı üçlü dosyayı tek bir zip dosyasında ki kaldı ki siz winrar ile yapmışsınızCombınatıon dosyasından çıkartıp resimdeki hale getirdim doğru mu olmuş
Boot sboot cache bir klasörde zıpledim telefon gene hata vermekte frp de off olmuyor nasıl çıkıcam bu işin altından
Cihazda custom rom yüklü. Verisyonuna uygun twrpyi yüklemelisin.
Bilen yapabilecek arkadaş varsa pc ye uzaktan bağlantı yaparak telefonu yapsın![]()